Як вибрати душову кабіну: основні критерії

Далеко не всім людям потрібна повноцінна ванна у квартирі. Сучасні міські жителі вважають за краще витрачати на гігієнічні процедури не більше 20 хвилин свого часу. Тому оптимальним варіантом для них є душова. Як вибрати душову кабіну, ми розповімо в цій статті.

Конструкція

Душова кабіна буває відкритого і закритого типу. Найдоступніший за ціною варіант — це відкрита кабіна. Вона являє собою простір у ванній кімнаті, облаштований піддоном, дверцятами та бічними стінками.

Якщо бюджет дозволяє, то для власної зручності краще купити ізольовану кабіну у вигляді гідромасажного боксу. У ній передбачено ряд додаткових функцій, які зроблять прийняття душу максимально комфортним і приємним. Серед них ароматерапія, озонування, ультрафіолетове випромінювання та багато іншого.

Матеріал піддону

Другий важливий критерій вибору — це матеріал піддону. Виробники використовують найрізноманітніші матеріали. Великою популярністю сьогодні користується акрилова сантехніка. Попри бюджетну вартість, вона має відмінні експлуатаційні характеристики:

  • * практичність у використанні;

  • * простота в догляді;

  • * естетичний зовнішній вигляд;

  • * довгий термін служби.

Ще один популярний матеріал — сантехнічний фаянс або, як його ще називають, кераміка. Його головна перевага — екологічність. Крім того, фаянс виглядає дорого і благородно, має глянцевий блиск і гладку поверхню.

Елітні душові кабіни можуть оснащуватися дерев’яним піддоном. Для їх виробництва використовуються екзотичні сорти деревини, наприклад тік. Виглядає таке рішення дуже стильно, але по вартості підійде далеко не всім.

Двері

Двері душової кабіни можуть бути розпашними або розсувними. Який варіант вибрати, залежить від площі приміщення. Якщо потрібно заощадити вільне місце, то краще вибрати розсувні двері. Однак за вартістю вони обходяться дорожче.

Ванна від інтернет-магазину Cersanit

Багато хто не знає, де ж знайти таку ванну, яка задовольнить всім експлуатаційним запитам. Рекомендуємо ознайомитися з асортиментом інтернет-магазину Cersanit. У ньому представлені ванни різних розмірів, форм, виготовлені з різних матеріалів, з безліччю функцій.

Але на цьому асортимент товарів не закінчується. В каталозі є сантехніка, меблі та багато іншого. Наприклад, за цим посиланням https://www.cersanit.com/ua/katalog-produktiv/instalacijni-sistemi-ta-knopki/tip-produktu-instalacijni-sistemi/ можна купити інсталяційні системи для унітазів.

Вся продукція відрізняється високою якістю і довгим терміном служби. Це підтверджено відповідними сертифікатами.

Теги:

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показать все посты

Комментарии