В Харькове задержали угонщика авто

Зловмисником виявився 35-річний мешканець Індустріального району міста. Про це сьогодні повідомили у відділі комунікації поліції регіону.

Кілька днів тому до поліції звернувся харків’янин і розповів про зникнення свого автомобіля “ЗАЗ Славута”. Ще годину тому машину було припарковано на майданчику біля будинку у провулку Титаренківському в районі Холодної Гори.

У Харкові чоловік викрав машину, щоб провчити кривдника – поліція

За два дні поліцейські виявили вказаний автомобіль на ХТЗ. За кермом “Славути” був 35-річний харків’янин. У ході перевірки з’ясувалося, що викрадач раніше вже був судимий за майновий злочин.

Наразі чоловіка підозрюють у незаконному заволодінні транспортним засобом за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України, за що йому загрожує до п’яти років ув’язнення. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу щодо зловмисника, викрадене авто вилучили та помістили на штрафмайданчик відділу поліції.

У Харкові чоловік викрав легковик із СТО

Нагадаємо, раніше у Харкові співробітник автомийки вдарив цеглою по голові напарника, після цього забрав у нього ключі від Toyota і втік на чужій іномарці з місця злочину. Поліцейські затримали 27-річного чоловіка та помістили його під варту.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі