Новий рік вдома: де в Харкові замовити доставку олів'є

Facebook Facebook Facebook

Якщо ви не плануєте не виходити з дому в новорічну ніч, ні проводити 31 грудня біля плити, то можна замовити доставку святкових страв або самостійно забрати їх в улюблених закладах. Newsroom зробив добірку найбільш незвичайних олів'є та пряних кексів.

Tangerine
Провулок Костюринський, 2

tangerine.jpg

Шубітта, Олів'єшка та Холодець-молодець — від дивакуватого копірайту в Танжеріні все ще не відмовилися і вже готують для вас головні новорічні салати. Також пропонують три великі сети на вибір по 2400 гривень — рибний, курячий та качиний. Крім зрозумілих основних страв всередині можна знайти пастрамі, паштет, хумус, салати, кілька соусів та фірмовий хліб — один з найсмачніших в місті, як нам здається. А на десерт окремо можна замовити різдвяний кекс з інжиром (650 грн за кілограм).

Kinoshniki
Вулиця Космічна, 4/11

Кіношники теж готують кекси — класичний з цукатами та лимонним фрешем або шоколадний з журавлиною та домашнім глінтвейном (330 гривень/750 г). Інші фірмові "кіношні" страви до свята теж можна замовити — як форшмак з ріетом, так і святкового лосося з артишоками та качку з гарбузом. А ще тут придумали Подарункові бокси в розмірі М або L (2800-3700 гривень) з ігристим, кексом, солодощами та декором для дому.

Gorcafe 1654
Площа Конституції, 2/2

Міське кафе цього року пропонує до святкового столу курочку з пітами та травами (480 гривень), пів кіло олів'є (260 гривень) і шуби (200 гривень), а ще банановий торт з декором (600 гривень). На тому ж новорічному сайті можна замовити та деякі страви з інших закладів First Line Group — Чехів, Наша Дача та Італійська Редакція №2.

Італійська Редакція №2
Вулиця Сумська, 19

Без класичних італійських кексів не залишить вас і Редакція — їх тут готують з марципаном і цукатами (650 гривень). Також пропонують новий кавовий наполеон (1300 гривень) і давно улюблений гостями тірамісу з абрикосовим кюлі (450 гривень). В основних стравах виділяється чорне різотто з морепродуктами (590 гривень) та лазанья болоньєзе (320 гривень). І який Новий Рік без домашнього лімончелло (420 гривень)?

Кава у Шафі
Вулиця Малиновського, 16


Тут смачні не тільки боули та десерти, а й новорічні страви. Сміливо замовляйте два види олів'є (130-170 гривень), курочку з картоплею (390 гривень) або дорадо з рисом (610 гривень). Але найбільшою популярністю все так само користуються кекси – шоколадний і пряний (360-385 гривень).

Чорний
Вулиця Ярослава Мудрого, 33/35

cherniy3.jpg

Олів'є тут готують трьох видів, у тому числі й з ковбаскою, як у дитинстві (180-300 гривень). У якості основних страв — ростбіф, стейк форелі та качина грудка, а на десерт — кекси, гарбузовий торт і полуничний червоний оксамит з новорічним декором (600 гривень).

Borsch eatery
Вулиця Бакуліна, 14 а

Атакувати хлопців на тему новорічного меню шанувальники почали ще кілька тижнів тому. Цього року тут знову готують мімозу з тунцем (200 гривень), олів'є з окунем (300 гривень), халумі з цвітною капустою (350 гривень), паштет з трюфельним медом (120 гривень), холодець (220 гривень), а на солодке — чорнослив з волоськими горіхами в сметані (180 гривень).

Nonni Bertoni
Вулиця Чернишевська, 4

В італійському кафе олів'є пропонують з м'ясом краба або копченою індичкою (160-240 гривень), а ще цілу качку від шефа (600 гривень) і запеченого коропа (350 гривень).

Puri Chveni
Вулиця Мироносицька, 52

puri2.jpg

А якщо в новорічну ніч ви хочете згадувати поїздку до Грузії, тоді за святковими стравами звертайтеся в Puri Chveni. У них можна замовити три сети на вибір (2700-4200 гривень), а в них — асорті люля-кебабів, пхалі, долма, мімозашвілі, курочка тапака і скумбрія, запечена з сулугуні.

Bisou Bisou
Вулиця Культури, 22 в

Французьке бістро до Нового року готує страви цілком українські — вже доступні до замовлення олів'є з пастрами та креветками (140 гривень), класичний холодець і млинці з ікрою.

Nika’s
Вулиця Університетська, 2

nikas.jpg


Бренд-шеф Фабіо Наказато до свята підходить з властивим ресторану розмахом — олів'є готує з м'ясом камчатського краба та молекулярною морквяною ікрою (600 гривень), сібас фарширує авокадо (145 грн/100 г), а пекінську качку подає з млинцями та манго (600-1200 гривень). І навіть тут можна замовити те саме заливне — з соусом з юзу та кореня хрону (125 грн/100 г).