У Харкові “Держпром” вирішив купити дві Skoda по 1,3 мільйона гривень

Обласне комунальне виробничо-експлуатаційне підприємство “Держпром” планує придбати два дорогі автомобілі. Аукціон має відбутися 14 лютого. Про це повідомили в “Харківському антикорупційному центрі”.

У Харкові побудують величезний поштовий хаб за 43 мільйони доларів

Комунальники хочуть купити дві Skoda Superb. На ці потреби виділено 2,6 мільйона гривень. Пропозиції приймаються до 12 лютого. В ході торгів вартість машин може змінитися.

Згідно з сайтом компанії-виробника, ці автомобілі в базовій комплектації коштують від 1,06 мільйона гривень.

Наступного року в Харкові будуть закуповувати тролейбуси, будувати метро та утеплювати будинки: в мерії обговорили бюджет

Нагадаємо, раніше заступник директора Департаменту капітального будівництва ХОДА купив легковик Audi A4 2017 року випуску. Купівля обійшлася йому в 666 тисяч гривень. З початку року до 6 грудня Андрій Кудряшов заробив 121 тисячу гривень (близько 11 000 на місяць). При цьому готівкою він зберігав мільйон гривень і 20 тисяч доларів. Власної нерухомості у чиновника немає.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі