Подорож Львовом: якими стравами можуть здивувати туриста ресторани та кафе міста?

Львів - дивовижне та красиве місто, в яке щорічно приїжджає майже 3 мільйони туристів з України та інших країн. Мандрівники відвідують пам’ятки архітектури та історичні й відомі місця, театри, музеї, сквери. Мешканці Львова пригощають туристів оригінальними стравами галицької, європейської та азійської кухні. Багато рецептів до українського міста прийшли з Австрії, Румунії, Польщі ще понад 100 років тому.

Якими стравами дивує туристів Львів: що готують у кафе та ресторанах?

У місті - сотні закладів, які пригощають відвідувачів рибними та м’ясними стравами за старовинними, сучасними та авторськими рецептами.

Будь-яка прогулянка Львовом починається з запашної чашки кави чи гарячого шоколаду, а також смачної випічки, цукерок та інших солодких виробів, які роблять у кондитерських майстернях.

До відомих кондитерських виробів належить штрудель. Популярність мають частування з листкового тіста і з яблучною начинкою, а також з різними ягодами, горіхами та вишневим соусом.

Майже в кожному великому кафе продають вареники з картоплею, м’ясом, сиром, ягодами. До оригінальних солодощів можна віднести сало в шоколаді, яке вирізняється смаком, що запам’ятовується.

Замовити смачні та корисні страви також можна в ресторанах із доставкою. Салати, супи, борщ, напої привезуть на вказану адресу. У Львові - багато закладів громадського харчування. Наприклад, замовити найкращі морепродукти в місті можна в ресторані Bar Mushly. У меню - десятки смачних страв, зокрема оригінальні та авторські рецепти креветок, устриць, мідій, кальмарів, риби.

Велику популярність у туристів має форель, виловлена в Карпатах. Рибу часто готують у печі: запікають зі сметаною та з іншими продуктами.

З лісових грибів у старовинному місті роблять, напевно, сотні страв. Їх запікають із рибою. З грибів готують супи, штруделі, вареники, соуси.

До страв у ресторанах і кафе Львова подають домашнє вино, компоти із сухофруктів і ароматний хліб.

Як показує практика, кафе і ресторани намагаються здивувати гостей оригінальними рецептами та незвичайним поєднанням продуктів. Багато закладів у місті розташовані в історичних будівлях.

Відомий рибний ресторан у Львові Bar Mushly також пригощає гостей супами, салатами та пастою з морепродуктами, смачними десертами, сендвічами та іншими стравами. На сайті barmushly.com.ua розміщено меню з фотографіями готової їжі, а також вказані актуальні ціни та умови доставки.

Теги:

Комментарии