Лікування бічного аміотрофічного склерозу стовбуровими клітинами в клініці GOOD CELLS

Бічний аміотрофічний склероз (скорочено – БАС) – рідкісне захворювання, яке прогресує та вражає клітини центральної нервової системи: головного чи спинного мозку. В результаті страждають нейрони, які відповідають за довільні рухи. БАС призводить до атрофії м’язів, утруднення мови, судом, дихальної недостатності та інших серйозних симптомів. Під час захворювання інші нервові клітини залишаються неушкодженими, пацієнт зберігає інтелектуальні здібності. Бічний аміотрофічний склероз можна уповільнити за допомогою спеціальної терапії та лікування стовбуровими клітинами. У результаті лікарі продовжують життя пацієнтові на місяці та навіть роки.

У нашій країні лікування захворювання із застосуванням стовбурових клітин застосовують у клініці GOOD CELLS. До кожного пацієнта підбирається унікальна терапія. Клітинні продукти виробляються у біотехнологічній лабораторії.

У клініці GOOD CELLS також зберігається понад 5 мільярдів стовбурових клітин. Вони отримані з біологічних матеріалів перевірених донорів, і їх використовують у тих випадках, коли застосувати стовбурові клітини пацієнта не виходить.

GOOD CELLS – це медична компанія з ультрасучасною біотехнологічною лабораторією, інноваційною клінікою та досвідченою командою спеціалістів.

Основні особливості лікування БАС за допомогою стовбурових клітин

Стовбурові клітини ще сформувалися у тому, щоб виконувати конкретні функції. З них формуються різноманітні тканини. У результаті їх використовують у різних галузях медицини для ефективних терапій та відновлення функцій організму пацієнтів.

Лікування БАС дає можливість збільшити тривалість життя пацієнта приблизно вдвічі. Курс терапії проводять кожні 6 місяців.

Лікування стовбуровими клітинами відрізняється такими основними особливостями:

  1. Терапія дозволяє уповільнити прогресування захворювання, покращити у пацієнта дихальну здатність та мовлення, знизити рівень атрофії м’язів.
  2. Під час лікування є можливість направити клітини до потрібних ділянок організму і, отже, поліпшити ефективність терапії.
  3. Терапія дозволяє уповільнити процес запрограмованої загибелі клітин.

Вся інформація про бічний аміотрофічний склероз та його лікування розміщена на сторінці https://goodcells.com/likuvannya/bokovyi-amiotrophichnyi-skleroz. На сайті клініки GOOD CELLS детально розповідається про особливості терапії та її можливості.

Теги:

Комментарии