Цікаві факти про італійську піцу

Піца користується великою популярністю у нашій країні. Страву італійської кухні готують удома або замовляють у ресторанах на дружні зустрічі та офіційні заходи, для ситного обіду та сімейної вечері, на природу. Її готують із тіста, смачного соусу, м’яса або морепродуктів, помідорів та сиру, а також овочів та фруктів. Існує понад дві тисячі рецептів. Смачна італійська піца в Тернополі продається в мережі Sushi Pizza 39. На сторінці https://sushi-pizza39.com.ua/ можна підібрати та замовити італійські страви, приготовлені за найкращими рецептами. Для створення піци використовують лише свіжі інгредієнти.

Sushi Pizza 39 – відома в Тернополі мережа закладів, яка спеціалізується на доставці смачних та корисних страв італійської та японської кухні. У меню – понад 25 видів піци, а також суші, сети, салати, десерти.

Цікаві факти про італійську піцу

В Італії піцу почали готувати у місті Неаполі з початку 16 століття. Саме у той час у країну завезли помідори з Латинської Америки. У Неаполі ж з’явилися і перші піцерії – заклади, де гостей пригощали стравами, запеченими на вогні.

Тісто для італійської піци готують лише з борошна, зробленого з твердих сортів пшениці з високим вмістом білка (його концентрація досягає 15%). У борошно додають закваску або дріжджі, воду, сіль та оливкову олію, яка надає тісту неймовірного аромату.

Швидко замовити піцу в Тернополі з доставкою ви завжди можете у мережі Sushi Pizza 39. Ароматну страву привезуть в акуратній упаковці.

Тісто для справжньої італійської піци замішують лише вручну та залишають на деякий час відпочивати. Оптимальний діаметр готової піци становить 30-32 сантиметри, а товщина – 3-4 міліметри.

У деяких італійських ресторанах, навіть якщо замовляється піца онлайн, готують страву за старовинними рецептами на вогні. Хоча дедалі більше закладів використовують електричні печі:

  1. Раніше піцу готували на дровах у спеціальних печах, які були виконані у вигляді сфери.
  2. Вогонь розводили лише з одного боку. Жар прямував у верхню частину, відбивався від неї та надходив до центру.

Перед подачею піцу збризкують оливковою олією, яка нагрівається від щойно приготованого тіста і начинки та надає страві чудового аромату.

У ресторанах до піци часто подають біле чи червоне вино.

Як швидко замовити піцу в Тернополі?

В мережі Sushi Pizza 39 піца на доставку готується з ранку та до ночі.

На сайті sushi-pizza39.com.ua в меню вказані актуальні ціни на італійські страви.

На сайті ви можете підібрати смачну їжу та швидко оформити замовлення. Кур’єр привезе вам додому гарячу піцу, суші, десерти.

Теги:

Комментарии