Де знайти корисний підсолоджувач?

Якщо ви замислюєтеся над переходом на здорове харчування та відмовою від цукру, варто познайомитися детальніше з натуральними підсолоджувачами, які можуть стати чудовою альтернативою звичайному продукту. Їх можна додавати у випічку, соуси, маринади, шоколад, морозиво, йогурти, гарячі та холодні напої. Мова йде про ерітрітол та стевію Green Leaf. Уся продукція компанії надзвичайно смачна та приносить лише користь. Вона підходить абсолютно всім категоріям споживачів. А купити стевію та ерітрітол можна на офіційному сайті компанії Green Leaf або зв’язавшись з менеджером по телефону.

Смачні й корисні підсолоджувачі: асортимент компанії

Спеціалісти Green Leaf займалися створенням корисних підсолоджувачів з 2018 року на базі концерну «Чумак». Сьогодні компанія має власне сертифіковане виробництво і її продукція представлена більше ніж у 2000 торгових точок. В асортименті можна знайти:

  • солодку стевію з коефіцієнтом солодкості по відношенню до цукру 1:1 або 1:4 в упаковках по 100 та 300 г;
  • велику упаковку ерітрітолу (500 г);
  • стевію у зручній баночці-стевійниці на 250 г, яку можна наповнювати знову і знову;
  • саше з одноразовою порцією стевії (4 г), які продаються у картонних коробках на 50 та 100 штук;
  • смачну солодку стевію з ваніллю або корицею в упаковках по 100 г.

Крім цього, можна замовити набір, у який входять кілька підсолоджувачів Green Leaf. Такий комплект підійде тим, хто хоче мати під рукою варіанти для різних випадків або тільки знайомиться з продукцією компанії і ще не визначився, який підсолоджувач йому найбільше до смаку.

Також набір корисної продукції може стати чудовим презентом для близької людини, який продемонструє вашу любов та турботу. Зараз у компанії діють знижки, тому набір можна придбати за дуже привабливою ціною. Доступні варіанти:

  • Набір № 1. Чотири 100-грамові упаковки – стевія 1:1 та 1:4, стевія з корицею, підсолоджувач з ваніллю.
  • Набір № 2. Упаковка ерітрітолу (500 г), стевія 1:1 (300 г), стевія 1:4 (100 г).
  • Набір № 3. Солодка стевія 1:1 в упаковці 300 г, ерітрітол (500 г) та три 100-грамові упаковки – стевія 1:4, з ваніллю та з корицею.

Оформити замовлення можна онлайн на сайті компанії Green Leaf або по телефону. Є можливість замовити доставку «Новою поштою» у будь-який населений пункт України. Купивши стевію або ерітрітол, ви зробите своє життя не тільки солодшим, а й здоровішим. У складі продукції Green Leaf не містяться хімічні домішки, вона не стає шкідливою при нагріванні, а ще не змінює смак готових страв, тому вони залишаються такими ж, як і з додаванням цукру.

Теги:

Комментарии