Де замовити висококласні матеріали для будівництва та ремонту?

Французька компанія Leroy Merlin представляє якісні та довговічні матеріали для проведення ремонту інтер’єру чи екстер’єру, будівництва об’єктів різного експлуатаційного призначення, облаштування житла та створення в ньому затишку. Leroymerlin розвивається з 1923 року. У світі відкрито майже 200 гіпермаркетів та понад 100 магазинів.

Компанія Leroy Merlin займає перше місце в Європі за обсягами продажу товарів, призначених для будівництва. Адже якісна продукція продається за доступними цінами, а в магазинах надається високий рівень обслуговування.

Які товари можна замовити в інтернет-магазині Leroy Merlin?

Каталог містить тисячі найменувань продукції, в тому числі:

  1. Будівельні матеріали – від цементу та декоративної штукатурки до бітумної черепиці та герметиків. У продажу представлені матеріали для будівництва та ремонту житлових, промислових, торгових, громадських, навчальних та інших об’єктів.
  2. Шпалери та настінні покриття – для створення затишних приміщень для відпочинку, роботи, навчання.
  3. Системи опалення – для міських квартир та приватних будинків, ресторанів та кафе, офісів та кабінетів. В асортименті – каміни, печі, радіатори, тепла підлога.
  4. Сантехніка – ванни, умивальники, змішувачі, душові кабіни, аксесуари.
  5. Освітлення – люстри, торшери, настільні лампи та інші світильники для створення затишку в інтер’єрі.
  6. Декор для будинку – штори, ролети, вази та інші прикраси та вироби, що дозволяють ушляхетнити приміщення.
  7. Фарби та інші матеріали для поверхонь – каталог містить сотні товарів для захисту деревини, металу, бетону від підвищеної вологості та інших негативних впливів.
  8. Побутова техніка – від холодильників до кондиціонерів.

Французька компанія Leroy Merlin створила 15 власних торгових марок, під якими виготовляють фарби, столярні вироби, електротовари, продукцію для облаштування кухні та інших приміщень.

Компанія Леруа Мерлен Україна приєдналася до державної програми відбудови житла «єВідновлення». Більше інформації – на офіційному порталі «Дія». За гроші, які держава виділяє як компенсацію, у магазинах Leroy Merlin можна придбати сотні товарів для відновлення пошкодженого житла. Їх перелік представлений на сайті компанії Леруа Мерлен. У магазинах Leroy Merlin продукція, яка продається в рамках програми «єВідновлення», позначається спеціальним цінником.

Детальний каталог із товарами розміщений на сайті leroymerlin.ua. До кожного виробу чи матеріалу складений опис, вказані характеристики продукції, основні особливості та переваги.

Теги:

Комментарии