Як правильно підібрати запчастини до свого транспортного засобу?

В Україні понад 10 мільйонів автомобілів. Експерти порахували, що середній вік легкових машин становить близько 23 років – це найстаріший автопарк Європи. При цьому із США, з Канади та інших країн активно привозять уживані транспортні засоби.

Для ремонту та відновлення авто знадобляться оригінальні або якісні деталі та комплектуючі. В інтернет-магазині VBavto можна замовити висококласні комплектуючі – підбір запчастин по vin або моделі машини. Каталог містить оригінальні деталі від провідних світових виробників.

Інтернет-магазин VBavto спеціалізується на продажі деталей для автомобілів різного року випуску. Каталог включає комплектуючі для кузова та салону, двигуна, кермового керування, трансмісії, електрообладнання та інших елементів машини.

Як правильно підібрати запчастини до свого авто?

В інтернет-магазині VBavto запчастини для транспортного засобу можна підібрати такими основними способами:

  1. Пошук за VIN – це ідентифікаційний номер автомобіля, який вказаний у технічному паспорті на машину. На сайті власник авто вводить код – система автоматично підбирає для нього деталі. З’являється список комплектуючих, з якого можна вибрати необхідні запчастини.
  2. Пошук за маркою та моделлю транспортного засобу – система також дозволяє вибрати рік виробництва, тип кузова та інші параметри автомобіля. На сторінці з’являться категорії товарів: для двигуна, гальмівної системи, пневматичної підвіски та інших елементів машини.
  3. Підбір деталей за допомогою спеціаліста – менеджер інтернет-магазину VBavto дізнається у покупця необхідні дані про авто, подивиться каталог та підбере деталі, які на 100% відповідатимуть усім вимогам якості.

Чому вигідно купувати запчастини до авто в інтернет-магазині VBavto?

Для користувачів розроблений зручний каталог, в якому легко знайти деталі за VIN, моделлю та іншими параметрами.

На кожен товар в інтернет-магазині VBavto розповсюджується гарантія якості. Запчастини на 100% відповідають заявленим експлуатаційним характеристикам.

Деталі, комплектуючі та аксесуари продаються за демократичними цінами. У каталозі біля кожного товару вказана його актуальна вартість.

Підібрати та замовити запчастини пропонуємо на сайті vbavto.com.ua. Тут же вказані телефони, за якими можна поставити запитання та отримати пізнавальну консультацію від досвідченого менеджера інтернет-магазину VBavto.

Теги:

Комментарии