Solgar — бренд вітамінів зі світовим ім’ям

З-поміж великої кількості сучасних виробників вітамінів та харчових добавок окремо варто виділити компанію Solgar. Вона вважається лідером в галузі виробництва біодобавок, оскільки вже понад 70 років спеціалізується на випуску продукції, яка здатна покращити здоров’я людини та зберегти молодість й красу організму.

Історія торгової марки Solgar

Solgar є американським брендом, який почав своє існування ще в 1947 році. Назва компанії складається із двох слів: «solar» (сонячний) і «garden» (сад). В цьому і полягає філософія компанії, оскільки вона ставить за мету виробництво високоякісних продуктів з натуральних інгредієнтів.

Бренд Solgar був заснований в місті Леонії (штат Нью-Йорк). Спочатку це була невеличка компанія, яка спеціалізувалась на виробництві вітамінних та мінеральних добавок. Протягом наступних років компанія розширювала асортимент своєї продукції та активізувала свою діяльність, виробляючи різноманітні дієтичні добавки на кшталт пробіотиків, ферментів, амінокислот тощо.

У 1968 році Solgar придбала фармацевтичну компанію Flora, яка дала можливість розширити асортимент та почати виробляти продукти на основі рослинних інгредієнтів. Згодом компанія розширює свою діяльність, збільшуючи продуктову лінійку та відкриваючі філіали в різних країнах світу. Загалом Solgar пропонує не лише мультивітамінні комплекси, але й харчові добавки, в яких міститься один-два компоненти.

Зараз компанія займається виробництвом натуральних активних добавок преміумкласу. Асортимент бренду нараховує більш ніж 500 різних пропозицій, в тому числі вітаміни, амінокислоти та пробіотики. Продукція компанії реалізується в шестидесяти країнах світу: в США, Україні, Італії, Іспанії, Великобританії та інших.

Solgar ставить за мету виробництво високоякісної продукції, яка допомагає зберігати здоров’я та молодість організму.

Переваги харчових добавок від Solgar

Маючи багаторічний досвід виробництва вітамінів та використовуючи інноваційні технології, компанія Solgar змогла створити дійсно унікальну продукцію, яка має численні переваги. Зокрема:

  • повністю натуральний склад — компанія використовує лише натуральні інгредієнти при виробництві своєї продукції. Всі дієтичні добавки не містять штучних барвників, консервантів, ароматизаторів та інших речовин хімічного походження;
  • висока якість — компанія проводить ретельний відбір всіх інгредієнтів та використовує сучасні технології виробництва. Перед випуском на ринок кожна партія продукції проводить обов’язкову ретельну перевірку якості;
  • широкий асортимент — Solgar випускає велику кількість харчових добавок, завдяки чому кожен з нас може без проблем підібрати продукт під індивідуальні потреби. Асортимент бренду випускає вітаміни для підтримки здоров’я кісток, нервової, серцево-судинної, імунної, травної систем тощо;
  • надійність — саме великий досвід роботи в галузі виробництва вітамінів викликає довіру у споживачів;
  • гарантія якості — ретельний контроль, починаючи від відбору інгредієнтів і закінчуючи виходом продукції на полички магазинів та аптек, дозволяє гарантувати відмінну якість дієтичних добавок.

Продукція бренду має шалений попит не тільки в США, але й в інших країнах. Зокрема жителі України оцінили всі переваги від щоденного вживання вітамінів Solgar.

5 кращих харчових добавок від Solgar

Оскільки асортимент компанії налічує більше ніж 500 продуктів, важко виділити лише п’ять кращих продуктів. Втім в лінійці компанії є справжні бестселери, які з року в рік чудово продаються у всьому світі. До них можна віднести:

  1. Омега-3 700 мг — ця добавка містить велику кількість ненасичених жирних кислот, які необхідні для підтримки здоров’я серця, судин та мозку.
  2. Probiotics Advanced Multi-Billion Dophilus — добавка, що містить пробіотики, які дозволяють регулювати флору кишечника та підтримувати здоров’я шлунково-кишкової системи.
  3. Vitamin D3 Cholecalciferol — покращує здоров’я кісток та зубів, покращує імунітет, а також дозволяє підтримувати хороший настрій.
  4. L-Lysine Free Form — амінокислотний компонент, який дозволяє підтримувати здоров’я імунної системи.
  5. Glucosamine Hydrochloride Shellfish-Free — добавка, що містить глюкозамін. ЇЇ дія направлена на підтримку здоров’я суглобів та зменшення болю.

Загалом, Solgar має великий вибір дієтичних добавок, які можуть допомогти покращити здоров’я та самопочуття. Але перед тим як починати вживати будь-які харчові добавки, все ж варто проконсультуватися з лікарем.

Комментарии