Де недорого купити якісний самогонний апарат в Україні?

Для виробництва алкоголю у домашніх умовах використовують самогонний апарат. Пристрій призначений для перегонки (дистиляції) спиртовмісної сировини в міцний спиртний напій. Під час виробництва як сировину використовують брагу, натуральне вино, спирт-сирець тощо. При нагріванні у дистиляторі спирт перетворюється на пару, конденсується та поступає у спеціальний резервуар.

Компанія «АкваГрадус» пропонує купити самогонний апарат в україні за низькою ціною та від виробника. У каталозі представлені лише якісні дистилятори. У продажу – домашні, напівпромислові та професійні пристрої, випущені з міді чи нержавіючої сталі.

У нашій країні збільшується кількість виробників якісного крафтового алкоголю, які випускають міцні настоянки з різними смаками, віскі, домашній самогон. Здебільшого такі напої продають у гарних кафе, ресторанах та інших закладах громадського харчування.

Основні переваги самогонних апаратів від компанії «АкваГрадус»

Самогонні апарати, ціна яких варіюється від 5-6 до 60 тисяч гривень, виготовляють зі зносостійких та безпечних матеріалів. Для створення пристроїв переважно використовують нержавіючу сталь або мідь.

Як показує практика, для виробництва високоякісних фруктових та ягідних настоянок, віскі, коньяку та іншого високоякісного алкоголю застосовують обладнання, виготовлене з міді.

Якісні самогонні апарати випускають із металів, тому що ці матеріали характеризуються численними перевагами. В компанії «АкваГрадус» самогонний апарат купити в Україні можна з чудовими експлуатаційними характеристиками. Пристрої відрізняються такими перевагами:

  1. довговічністю;
  2. функціональністю;
  3. продуманою конструкцією;
  4. високим рівнем теплопровідності;
  5. високою швидкістю охолодження;
  6. здатністю зберігати великий обсяг ароматичних олій (такі властивості мають дистилятори з міді);
  7. зручністю у використанні;
  8. можливістю випускати різні види алкоголю.

Обладнання оснащується термометрами, які дозволяють контролювати температуру сировини під час обробки та дотримуватися технологічного процесу. Кожен самогонний апарат професійний чи домашній має герметичний корпус, тому під час дистиляції та перегонки не пропускає у приміщення жодних запахів. В результаті у квартирі чи будинку не буде неприємних ароматів.

Чому вигідно замовляти самогонні апарати в компанії «АкваГрадус»?

В компанії «АкваГрадус» купити дистилятор в Україні можна з доставкою. Каталог із пристроями розміщений на сайті aquagradus.com.

Компанія AquaGradus – це виробник висококласного обладнання для виробництва якісного алкоголю. Всі пристрої випускаються на власній виробничій базі у Харкові.

Компанія «АкваГрадус» пропонує замовити самогонний апарат, ціна якого відрізняється об’єктивністю. У каталозі представлені моделі різної функціональності, зокрема електричні, компактні, з бражною колоною, прямою дистиляцією.

Теги:

Комментарии