Лактіалє – ефективний пробіотик для відновлення мікрофлори кишечника та зміцнення імунітету

Лактіалє – високоякісна дієтична добавка, яку призначають дітям і дорослим для відновлення мікрофлори кишечника після прийому антибіотиків. Пробіотик рекомендують приймати при нестачі вітамінів, для зміцнення імунітету при різних захворюваннях, під час дисбактеріозу, після перенесеного стресу. Адже до складу Lactiale входять корисні бактерії, які проживають у мікрофлорі кишечника здорової людини та допомагають у перетравленні їжі, виробництві вітамінів та інших речовин. У Лактіалє, наприклад, містяться мільйони біфідобактерій та лактобактерій. На сайті https://laktiale.ua/ детально розповідається про всі особливості та переваги пробіотика Lactiale, а також про форми його випуску.

Пробіотик Лактіалє випускає українська компанія «Фармак», яка є лідером у виробництві лікарських засобів у нашій країні. Її фармацевтична система та препарати відповідають світовим стандартам якості.

Основні особливості та переваги пробіотика Лактіалє: що цікаво буде знати?

Склад дієтичної добавки розроблений вченими та адаптований під мікрофлору кишечнику або дитини, або дорослої людини.

Пробіотик Лактіалє включає мільйони «добрих» бактерій і поживне середовище для їхнього зростання.

Виробник випускає чотири форми дієтичної добавки Lactiale:

  • для новонароджених – це краплі;
  • для малюків віком від півроку;
  • для дітей віком від двох років – це пробіотик у пакетиках;
  • для дорослих.

Перед прийомом пробіотика важливо проконсультуватися з лікарем, який розповість про його можливості. Важливо також правильно приймати Лактіалє: зважати на рекомендації, вказані в інструкції.

Лікарі прописують пробіотик Lactiale у таких основних випадках:

  1. Дієтична добавка допомагає відновити нормальну мікрофлору кишечника, яка пошкодилася через прийом різних антибіотиків або інших лікарських препаратів.
  2. Лактіалє прописують для боротьби з наслідками стресу чи нервових зривів, а також для зміцнення імунітету.
  3. Дієтична добавка позитивно впливає на організм. Різні дослідження показують, що завдяки «добрим» бактеріям пробіотик дає можливість боротися з різними проявами алергічних реакцій, а також дисбактеріозу та інших захворювань.
  4. Lactiale призначають під час прийому антибіотиків.

Як бачите, Лактіалє – це ефективний пробіотик, який розроблений українською компанією та дозволяє швидко відновити мікрофлору кишечника, позбутися негативного впливу ліків. Більше інформації про дієтичну добавку Lactiale, про її особливості та переваги можна знайти на офіційному сайті laktiale.ua.

Теги:

Комментарии