Світловідбиваючі плівки: особливості та переваги матеріалу

Для виготовлення красивої та довговічної зовнішньої реклами часто використовують спеціальну світловібиваючу плівку. Матеріал також активно застосовують у побуті та в промисловості, для випуску різної продукції.

Плівка являє собою інноваційний матеріал, який відбиває потік світла. У результаті покриття стає видимим у темний час. За допомогою матеріалу можна оформляти автотранспорт, дорожні знаки, ефективну рекламу.

Якісна світловідбиваюча плівка купити яку за розумною ціною пропонуємо в компанії AVERS, дасть змогу зробити рекламні конструкції помітними в темний час і в такий спосіб привернути увагу потенційних клієнтів, а отже, збільшити продажі та прибуток. У каталозі представлені тільки висококласні матеріали, які на 100% відповідають заявленим експлуатаційним характеристикам. У продажу - плівка з різною основою (ПВХ, ПЕТ, ПМАА) для оформлення зовнішньої реклами та комунікацій.

Компанія AVERS розвивається вже понад 25 років і на українському ринку вважається найбільшим постачальником матеріалів для виробництва інтер’єрної та зовнішньої реклами, для архітектурного дизайну, для створення якісної поліграфічної продукції та інших виробів.

Основні сфери застосування світловідбиваючої плівки

Плівку використовують під час виготовлення різної рекламної продукції, яку встановлюють на вулиці. Матеріал застосовують для виробництва якісних і яскравих вивісок і білбордів.

Світловідбиваючу плівку купують для оформлення різноманітних інфраструктурних об’єктів, зокрема:

  • дорожніх знаків і покажчиків;
  • розмітки на стоянках, трасах, вуличних парковках;
  • огорожі на будівельних майданчиках;
  • особливих вантажів або виробів, які повинні виділятися в темряві.

Як бачите, плівку використовують у різних сферах діяльності. Адже матеріал вирізняється багатьма експлуатаційними перевагами.

У чому проявляються основні переваги світловідбиваючої плівки: що цікаво буде знати?

Плівка складається з декількох шарів. Зовнішнє покриття роблять із мініатюрних скляних кульок, які додатково покриті поліефірним складом, що захищає їх від негативних впливів. Ці скляні кульки відштовхують сонячні промені та світло.

Внутрішній шар містить клей. У результаті матеріал можна надійно фіксувати на поверхнях, зроблених, наприклад, із пластику, зі скла, з металу.

Плівка має багато експлуатаційних переваг. Покриття характеризується стійкістю до впливу вологості та перепадів температури, ультрафіолету, різних мийних засобів, палива. Матеріал вирізняється гарною передачею кольору і стабільною яскравістю.

Підібрати якісні матеріали для виробництва ефективної зовнішньої реклами можна на сайті https://avers.ua/. У каталозі біля кожного товару вказана його актуальна ціна.

Теги:

Комментарии