Як отримати фінансову допомогу сім’ям від міжнародної організації ЮНІСЕФ?

У нашій країні вже понад рік триває повномасштабна війна. Багато міжнародних організацій допомагають українцям. Наприклад, багатодітні сім’ї можуть розраховувати на грошову підтримку від дитячого фонду ООН – допомога від юнісеф спочатку буде надана понад 50 тисячам сімей, які повернулись до України або не виїжджали з країни.

ЮНІСЕФ – це міжнародна організація, яка діє під егідою ООН. Фонд надає різну допомогу мільйонам сімей та дітей по всьому світу.

Також у Європі різні організації та фонди допомагають вимушеним переселенцям. Здебільшого гроші видають тим, кому важко знайти роботу. Фінансова допомога українцям в польщі, Німеччині та інших країнах виплачується протягом певного часу – приблизно 3-6 місяців. За цей час переселенець з України зможе працевлаштуватись або, наприклад, повернутися додому до родичів чи друзів.

Для отримання фінансової допомоги в основному знадобиться мінімальна кількість документів. Зазвичай, організації вимагають паспорт або інший офіційний папір, що підтверджує особу, а також документ, в якому зазначена дата в’їзду до європейської країни.

Як отримати гроші: що потрібно знати?

Фінансова допомога нараховується за програмою «Спільно»:

  1. Кошти можуть одержати сім’ї, які виховують більш як трьох неповнолітніх дітей. При цьому одна дитина повинна бути віком до двох років.
  2. Гроші нараховують сім’ям із двома неповнолітніми дітьми. При цьому одна дитина є інвалідом.

Для оформлення заявки необхідно відвідати офіційний сайт «Спільно» spilnoinpl.org – тут можна дізнатися, як отримати грошову допомогу в Європі та в різних міжнародних організаціях.

Виплати за програмою нараховуються на банківську картку протягом 30 днів:

  1. Розмір допомоги становить 2200 гривень на місяць на кожного члена сім’ї (не більше п’яти людей).
  2. Міжнародна організація допомагає упродовж трьох місяців. При цьому сума переводиться на банківську картку за весь період та одразу для всієї родини.

За офіційною інформацією, кошти від ЮНІСЕФ надійдуть на банківський рахунок навіть тим сім’ям, які отримували гуманітарну допомогу чи гроші від держави. При цьому брати участь у програмі «Спільно» заборонено тим, кому вже допомагали інші міжнародні організації чи хтось тільки недавно зареєструвався у схожому проекті.

Кошти будуть переказані на банківську картку сім’ям, які мешкають в Україні на момент подання заявки.

Теги:

Комментарии