Високоякісні тактичні рукавиці від найкращих виробників в інтернет-магазині Strikeshop

Тактичні рукавиці активно використовують співробітники спецпідрозділів та поліцейські, військові, мисливці, туристи, рибалки, а також поціновувачі активного способу життя. Такий одяг відрізняється покращеною якістю та продуманим дизайном, тому що спеціально розробляється для того, щоб захищати кисті від можливих пошкоджень під час виконання завдань на фронті та в тилу, подорожі по перетнутій місцевості та лісах, полювання чи риболовлі, занять деякими видами спорту. Замовити якісні тактичні рукавиці пропонуємо в інтернет-магазині Strikeshop. У каталозі представлено понад 500 моделей, випущених провідними виробниками, у тому числі такими компаніями, як Armored Claw, Helikon-Tex і Texar.

Торгова мережа тактичного спорядження Strikeshop розвивається у нашій країні з 2010 року. Інтернет-магазин спеціалізується на продажу висококласного екіпірування для військових та поліцейських, страйкболістів, мандрівників, мисливців, рибалок, а також для тих, хто віддає перевагу таким стилям в одязі, як military та casual.

У чому виявляються основні особливості тактичних рукавиць?

Екіпірування виготовляють зі спеціальних матеріалів. Для пошиття рукавиць використовують зносостійкі, вологостійкі та довговічні тканини, у тому числі:

  • Kevlar від DuPont;
  • Nomex;
  • Schoeller Keptrotec;
  • Dynetex.

Тактичні рукавиці оснащуються різними захисними елементами, які оберігають кисті від подряпин, ударів та інших механічних впливів. Вставки знаходяться в різних частинах екіпіровки (розташування залежить від моделі). Як правило, захист випускається з міцного й водночас легкого пластику.

Внутрішню поверхню рукавиці роблять із м’яких матеріалів, у тому числі із натуральної шкіри.

Багато тактичні рукавиці дозволяють працювати зі смартфонами, планшетами та сенсорними екранами, тому що на кінчиках пальців розташовані спеціальні вставки.

Чому вигідно замовляти тактичне спорядження в інтернет-магазині Strikeshop?

Strikeshop – мережа магазинів тактичного спорядження. Каталог містить тисячі найменувань товарів, у тому числі у продажу представлені аксесуари, одяг, взуття, рюкзаки, страйкбольна зброя та інші вироби для цієї командної гри. Також інтернет-магазин Strikeshop реалізує товари для мандрівників та поціновувачів активного способу життя.

Каталог включає спорядження від авторитетних світових виробників. Strikeshop є офіційним представником провідних компаній-розробників страйкбольної зброї та екіпірування: Specna Arms, Mactronic, Wisport, Armored Claw.

Товари продаються за вигідними цінами. Каталог розміщений на сайті strikeshop.com.ua.

Теги:

Комментарии