Пожежні мотопомпи від японського виробника Tohatsu: особливості та переваги обладнання

Tohatsu Corporation – відомий японський виробник, який випускає та постачає на світовий ринок переносні пожежні помпи, мотори для човнів, машини для гасіння загорянь різного типу, пристрої для перекачування води на будівельних об’єктах та інше обладнання. Корпорація розробляє пожежні мотопомпи з 1949 року. Зараз Tohatsu Corporation користується великою повагою у покупців у Японії, США, країнах Європи. Пожежні мотопомпи Tohatsu відрізняються численними експлуатаційними перевагами, зокрема підвищеною надійністю, продуманою конструкцією, довговічністю, чудовою якістю. В обладнанні ідеально поєднуються такі характеристики, як висока продуктивність та мала вага.

Замовити професійні пожежні мотопомпи від виробника пропонуємо в компанії ESG. У каталозі також представлені компресори високого та низького тиску, обладнання для обслуговування вогнегасників та балонів, захисний одяг, протипожежна арматура, різні інструменти. У продажу – сертифіковані товари.

Основні експлуатаційні переваги мотопомп Tohatsu

Виробник розробляє обладнання разом із професійними службами та добровільними пожежними командами. В результаті професійні мотопомпи характеризуються такими основними особливостями та експлуатаційними перевагами:

  1. Мотопомпи дозволяють швидко перекачувати воду на рівнинній місцевості. Їх використовують для гасіння міських, лісових, степових та інших пожеж.
  2. Японські помпи відрізняються малою вагою та компактними розмірами.
  3. Мотопомпи використовують на пожежній машині чи без транспортного засобу.
  4. Обладнання можна об’єднати в єдину систему та під’єднати до аналогічних моделей.
  5. Воду для перекачування та гасіння займання можна брати з водойм, цистерн, пожежних гідрантів, помпових станцій.
  6. Мотопомпи комплектуються датчиком, що дозволяє захистити двигун від перегріву.
  7. Завдяки продуманій конструкції обладнання зручно використовувати на об’єктах різного функціонального призначення.
  8. Двигуни деяких агрегатів оснащені системою автоматичного змішування бензину та масла в оптимальному відношенні. При цьому бензин і масло заливають в різні місткості.

На сайті esg.kiev.ua розміщений каталог із пожежними мотопомпами Tohatsu. Обладнання продається за розумною ціною. Компанія ESG надає гарантійне та післягарантійне обслуговування, а також професійну технічну підтримку.

Теги:

Комментарии