Toyota Yaris: економний хетчбек для міста

Хетчбек для міста має відповідати кільком основним вимогам. Автомобіль має бути компактним, щоб його було легше припаркувати в комфортних місцях. Також машина має споживати небагато палива, оскільки пересування вузькими вуличками та постійні затори створюють додаткове навантаження. Стильний дизайн хетчбека ‒ це також важливий фактор, особливо для ділових людей. Всім цим умовам відповідає Toyota Yaris 2022 року, ціни на автомобіль залежать від його комплектації.

Зовнішній вигляд Toyota Yaris

Якщо ви шукаєте компактний універсальний автомобіль, який ідеально підходив би для міста, варто звернути увагу на Toyota Яріс. Ця машина від автовиробника з Японії просто створена для міського способу життя.

Передусім варто відмітити компактність транспортного засобу. Його довжина складає 3,94 м, висота ‒ 1,5 м, а ширина ‒ 1,745 м. Це невеликий позашляховик, якому складно знайти місце для паркування. Тойота Яріс в Україні однаково комфортно буде себе почувати як на великих дорогах Києва чи Дніпра, так і на вузеньких вуличках у Чернівцях або Івано-Франківську.

Інтер’єр автомобіля оснащено сенсорним екраном, за допомогою якого водій може керувати інтегрованими системами.

Технічні характеристики та комплектації

Основна особливість цього транспортного засобу ‒ наявність гібридної силової установки. Що це означає? Що їздити вулицями міста стає максимально вигідно, адже витрати палива на 100 км складають всього лиш 3,1 літри. Потужність гібридної установки, що складається з 1,5л бензинового двигуна та електродвигуна, складає 116 кінських сили. Завдяки такій системі ця модель авто здатна:

  1. їздити з максимальною швидкість 175 км/год;
  2. розганятися до 100 км/год за 9,7 секунд;
  3. їздити без необхідності заряджати електродвигун (генератор автоматично заряджає його під час руху).

Остаточна вартість Toyota Yaris залежить від комплектації. Існують такі варіант автомобіля:

  • Live;
  • Active;
  • Elegant;
  • Elegant+.

Побачити, чим відрізняються комплектації Toyota Yaris 2022 року, можна на сайті автосалону «Тойота Сіті Плаза. Тут клієнти можуть не просто придбати автомобіль. Цей офіційний дистриб’ютор японської корпорації пропонує кілька кредитних програм і можливість купівлі авто через Трейд-ін. Покупець може попередньо замовити тест-драйв, а також забезпечити сервіс для вже придбаного автомобіля. Під час ремонту використовуються тільки оригінальні запчастини.

Автосалон «Тойота Сіті Плаза» ‒ це оптимальне місце для купівлі цього універсального та практичного автомобіля.

Теги:

Комментарии