Нікотинові паучі VELO в Інтерсіті

Нікотинові паучі VELO в Інтерсіті

На правах реклами.

Продукція містить нікотин та викликає залежність. Дана продукція призначена для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

VELO – це інноваційний спосіб споживання нікотину, який сьогодні доступний і в поїздах Інтерсіті. Стандартні методи отримання нікотину під час тривалих поїздок під забороною через дискомфорт для інших пасажирів. На вашому волоссі й одязі також може залишатися неприємний запах, тому сьогодні існує попит на альтернативні способи споживання нікотину.

Одним із таких продуктів є нікотинові паучі без тютюну VELO, яким притаманні наступні особливості:

• у їх складі мікрокристали целюлози, нікотин, вода, підсолоджувачі та ароматизатори – ніякого тютюну;

• для вивільнення нікотину не потрібні процеси горіння, тому при використанні VELO не виникає диму і попелу;

• не завдають ніякого дискомфорту людям, які знаходяться біля вас;

• користуватися нікотиновими паучами можна коли і де завгодно без обмежень, зокрема у громадських місцях, тривалих поїздках у транспорті тощо.

Де можна купити нікотинові паучі

Ви можете придбати нікотинові паучі прямо в поїздах Інтерсіті. Для цього зверніться до стюардів або купуйте VELO в WOG-кафе. Якщо виникне бажання вивчити особливості нікотинових паучів, відкривайте персональний столик в Інтерсіті. Вони позначені спеціальною наклейкою. У бортових журналах Інтерсіті ви також зможете знайти відомості щодо VELO. https://go-velo.com.ua/collections

Придбати нікотинові паучі також можна у роздрібних точках продажу вашого міста, або замовити в режимі онлайн із доставкою до будь-якого населеного пункту країни. На час дії карантину доставка від однієї банки безкоштовна.

Як користуватися паучами VELO

Незалежно від місця, використовувати нікотинові паучі VELO потрібно наступним чином:

• Дістаньте один пауч із банки за допомогою рук або язика. Покладіть його під верхню губу, над 2-3 зубом, щоб пауч був щільно притиснутий до ясен. Дістаньте його через 5-30 хвилин і покладіть до спеціального відділу для використаних паучів, який можна знайти під кришкою, над основним відділом.

• Не поєднуйте використання VELO із вживанням алкоголю, напоїв або їжею, щоб уникнути випадкового проковтування паучу.

• Якщо ви відчули поколювання, це означає, що нікотин почав вивільнятися. Через деякий час це відчуття значно зменшиться.

• Якщо виникло запаморочення, проявилися алергічні реакції або поколювання стало нестерпним – припиніть використання VELO. Можливо паучі не підходять під ваші фізіологічні особливості або ви неправильно підібрали міцність продукту.

Пам’ятайте, що зберігати VELO можна не довше 12 місяців із дати виготовлення, яка позначена на упаковці. Якщо упаковка вже відкрита, необхідно використати всі паучі протягом одного тижня. Не використовуйте більше одного пауча, адже це призведе до надходження в організм надмірно великої кількості нікотину. Через це ви можете відчути сильний дискомфорт.

Теги:

Комментарии