ТОВ «АФС Медицинтехнік» – єдиний дистриб’ютор медичного обладнання від Philips Healthcare

ТОВ «АФС Медицинтехнік» – ексклюзивний дистриб’ютор медичного обладнання від компанії Philips Healthcare в Україні

«АФС Медицинтехнік» спеціалізується на продажу високоякісного медичного обладнання, розробленого та випущеного всесвітньо відомою компанією Philips Healthcare. У каталозі представлені:

 

  1. ультразвукові діагностичні системи;
  2. рентгени;
  3. С-дуги;
  4. ангіографи;
  5. комп’ютерні та магнітно-резонансні томографи;
  6. апарати ШВЛ.

Компанія «АФС Медицинтехнік» також займається монтажем обладнання та його технічним обслуговуванням. Професійне встановлення виконують кваліфіковані інженери.
 

Комп’ютерні томографи, ангіографи та інша продукція від Philips Healthcare – це інноваційні пристрої дуже високої якості, зручні в експлуатації, забезпечують багато спеціалізованих можливостей, а також оснащені розумними системами.

 

afsmt-1.jpg

Philips Healthcare – відомий у світі виробник медичного обладнання

Philips Healthcare – це підрозділ нідерландської корпорації Philips, який займається виробництвом високоякісного медичного обладнання. Діяльність Philips в області медицини почалася ще в 1918 році. Зараз центри розробок і виробництва компанії Philips Healthcare знаходяться в Нідерландах, Німеччині, Фінляндії, Ізраїлі, США.

 

Philips Healthcare – один з найбільших світових виробників медичного обладнання. Щорічно компанія продає інноваційні пристрої на мільярди доларів.

afsmt-2.jpg

«АФС Медицинтехнік» – ексклюзивний офіційний дистриб’ютор

«АФС Медицинтехнік» – єдиний офіційний постачальник у нашій країні професійного обладнання Philips Healthcare. Компанія реалізує пристрої, якість яких підтверджують відповідні офіційні документи. Фахівці компанії також спеціалізуються на діагностиці та ремонті обладнання, профілактичному технічному обслуговуванні та постачанні запчастин для пристроїв.

 

ТОВ «АФС Медицинтехнік» розвивається вже протягом 8 років та є дочірньою компанією AFS Medizintechnik (Німеччина). На сайті знаходиться каталог, в якому представлено сертифіковане обладнання. До кожного товару складені описи та підібрані фотографії.

afsmt-3.jpg
 

На сайті afsmt.com.ua розміщені телефони, за якими можна поставити будь-які питання та отримати грамотну консультацію. Менеджер компанії «АФС Медицинтехнік» допоможе підібрати високоякісне обладнання для приватного кабінету, клініки та іншого лікувального закладу. Співробітник компанії назве ціну обладнання та розповість про його переваги.

Теги:

Комментарии