Недорогі тури вихідного дня у Венецію, Прагу, Будапешт, Стокгольм та інші європейські міста

 

Тури вихідного дня спеціально придумали ще у 20 столітті для ділових людей, у яких немає часу на повноцінну відпустку, але які хочуть відпочити та отримати яскраві враження. Під час відпочинку мандрівники відвідують одне або кілька європейських міст. Зараз у туристів користуються популярністю Венеція, Відень, Мілан, Будапешт, Стокгольм, Прага, Дрезден. Тривалість відпочинку становить 4-5 днів. За цей час мандрівники встигають чудово відпочити та гарно провести час в старовинних європейських містах з неповторною архітектурою, а також відвідати різні пам’ятки архітектури та природи.

Компанія «Танго Тревел» пропонує тури вихідного дня за найкращою ціною. Туристи відвідують Італію, Швецію, Німеччину, Чехію, Хорватію, Угорщину, Швейцарію та інші європейські країни. Будь-який тур вихідного дня від TANGO TRAVEL дозволить за невеликі гроші познайомитися ближче з найкрасивішими та найвідомішими містами світу. Вартість відпочинку варіюється від 40 до 175 євро. На сайті компанії «Танго Тревел» усі тури можна сортувати за ціною та країнами, тому кожен мандрівник зможе підібрати тур, який на 100% буде відповідати бюджету та всім його побажанням.

tangotravel.jpg

Чому вигідно замовляти тур вихідного дня у компанії TANGO TRAVEL?

Тур вихідного дня – це чудовий подарунок, який стане приємним сюрпризом для коханої людини. Поїздка до Відня або Праги дозволить відпочити в затишному кафе та забути про напружену роботу, прогулятися старовинними вулицями.

Компанія «Танго Тревел» організовує романтичні тури в європейські країни. На сайті вказані актуальні ціни на відпочинок. Недорогі тури популярні й у молодих людей, й у мандрівників, яким уже виповнилося 50 років.

До кожного клієнта – тільки доброзичливе ставлення та професійний підхід.

На сайті tangotravel.com.ua вказані телефони, за якими можна поставити питання та отримати цікаву консультацію. Фахівець компанії допоможе підібрати тур вихідного дня з огляду на всі ваші побажання та бюджет.

Теги:

Комментарии