Ковані ворота: довговічні, якісні, ексклюзивного дизайну від майстерні «Кузня Львів»

Ковані ворота та брами використовують для прикраси територій навколо приватних будинків, офісних та інших комерційних будівель, промислових і торгових об’єктів. Адже вироби з металу вирізняються презентабельним дизайном, тому дозволяють красиво оформити в’їзд на ділянку та підкреслити соціальний статус власника.

Якісні та презентабельні ковані брами та відкатні ворота пропонуємо замовити в майстерні «Кузня Львів». Досвідчені спеціалісти створюють вироби з металу за ексклюзивними проектами, обов’язково враховуючи всі побажання замовника, екстер’єр його будинку та навіть зовнішній вигляд сусідніх будівель. Для виробництва воріт майстра застосовують лише висококласні матеріали.

Як виготовляють ковані ворота: що потрібно знати?

В основному випускають ворота таких типів:

  1. Розпашні моделі – конструкція має, як правило, дві стулки, які відчиняються всередину або назовні. Кут розгортання – 90-120 градусів.
  2. Відкатні моделі – конструкція відкривається не всередину двору або на вулицю, а вбік (вздовж огорожі). Зазвичай ворота комплектуються роликами, які й приводять їх у рух.
  3. Ворота роблять або з металу, або з використанням інших матеріалів, у тому числі деревини, мармуру, граніту, полікарбонату. Наприклад, фактура деревини відрізняється природною красою, тому надає воротам особливої естетичності.

Ворота роблять із металу за допомогою художнього кування. Майстри створюють ексклюзивні вироби, які вражають елегантністю.

Заготовки для воріт можуть оброблятися на ковадлі. Майстри застосовують для роботи різні інструменти, у тому числі ручний або механічний молот. Також для виробництва можуть використовувати форми, в які заливається розпечений метал. Після застигання виріб обробляється та фарбується.

Де замовити якісні ковані брами та ворота?

Замовити елегантні та в той же час якісні огорожі, брами, ворота пропонуємо в майстерні «Кузня Львів». До кожного замовника – лише доброзичливе ставлення та індивідуальний підхід.

Гарні ворота виготовляють протягом 2-3 місяців. Час виробництва залежить від багатьох факторів, у тому числі від складності проекту та обсягів роботи, яку необхідно виконати.

Вартість виробу з металу варіюється від 250 до 400 доларів за квадратний метр.

На сайті https://kuznya-lviv.com.ua/ розміщені фотографії, на яких представлені готові проекти кованих воріт. Зображення допоможуть оцінити якість виробів із металу та їхню красу. На сайті також вказані актуальні ціни.

У майстерні «Кузня Львів» можна замовити ковані брами та ворота будь-якого дизайну.

Теги:

Комментарии