Як правильно вибрати дитяче взуття?

Дитяче взуття не повинно бути вільним або тісним, здавлювати стопу. Важливо вибирати кросівки, кеди, чоботи, черевики чи мокасини, виготовлені з якісних матеріалів. Нубук, натуральна шкіра та гарні тканини пропускають повітря. При цьому вироби із висококласних матеріалів прослужать упродовж тривалого часу.

Інтернет-магазин I Love Mommy представляє якісне та красиве дитяче взуття від перевірених виробників. В каталозі – кросівки, чоботи, лофери, кеди, оксфорди, снікерси, черевики та інші моделі для «перших кроків», для маленьких хлопчиків та дівчат, для школярів.

I Love Mommy – це великий інтернет-магазин красивого одягу та якісного взуття для дітей.

Як правильно визначитися із розміром дитячого взуття?

Стопа формується приблизно до 8 років. При цьому кожний хлопчик та кожна дівчинка після цього віку продовжує рости та розвиватися ще довгий час. Чим молодша дитина, тим швидше змінюється довжина її стопи. І щоб не пропустити момент, коли взуття малюку стало тісним, важливо з певною регулярністю вимірювати ніжку:

  • кожні 60-90 днів – дітям віком до 3 років;
  • кожні 4-5 місяців – у віці 3-7 років.

Виробники, що спеціалізуються на виробництві дитячого взуття, розробляють моделі кросівок, черевиків, оксфордів, враховуючи особливості будови дитячої ніжки.

Під час вибору літнього чи весняного взуття для дитини в інтернет-магазині, в крамниці чи на виставці важливо враховувати важливе правило. Спеціалісті стверджують, що запас на виріст не повинен перевищувати 1,5 см. Для зимового взуття цей показник – не більше 0,5 см (черевики необхідно приміряти з теплою шкарпеткою).

Щоб визначити точний розмір взуття, потрібно виміряти довжину стопи дитини:

  1. Необхідно взяти звичайний аркуш паперу та покласти його на підлогу.
  2. Важливо поставити ногу дитини на папір таким чином, щоб стопа рівномірно притискалася до підлоги.
  3. Потрібно взяти олівець або ручку та поставити позначку біля п’яти та біля великого пальця. За допомогою лінійки необхідно виміряти цю відстань. До неї краще додати сантиметр – це і буде довжина устілки.
  4. В інтернеті легко знайти таблицю відповідності, в якій довжина устілки переводиться у розмір взуття. Наприклад, 10 см – це розмір кросівок чи кедів, що становить 16,5.

В інтернет-магазині I Love Mommy можна замовити взуття з доставкою до будь-якого міста України. Каталог з товарами розміщений на сайті ilovemommy.com.ua.

Теги:

Комментарии