Як стати досвідченим IT-фахівцем?

В Україні - понад 300 тисяч програмістів. Наші фахівці дуже цінуються за кордоном. Більшість із них співпрацює з іноземними компаніями й отримує гідні зарплати. В IT йдуть не тільки після вишу, а й з інших професій. Класним фахівцем може стати вантажник, менеджер, продавець. Адже для навчання важливе бажання, а також необхідно правильно підібрати курси, на яких справді навчать програмувати та допоможуть із працевлаштуванням.

Записатися на курси IT у Харкові, Львові, Києві, в Одесі та інших містах пропонуємо в школі LemonSchool. Навчатимуть нової професії фахівці з топових IT-компаній. Вони знають, які знання необхідні для роботи, а також за яку інформацію замовники платять на міжнародному ринку.

LemonSchool - відома в нашій країні IT-школа, яка спеціалізується на підготовці IT-фахівців за різними напрямами. Філії відкриті у великих містах, зокрема в Одесі, у Львові, Харкові, Дніпрі та Запоріжжі.

Які знання повинні давати курси: особливості та можливості навчання в IT-школі

В IT працюють і розвиваються фахівці різних професій: seo, тестувальники програмного забезпечення, програмісти, які пишуть різними мовами, а також фахівці з реклами, просування у пошукових системах, графічного дизайну.

Щоб стати досвідченим фахівцем в IT у Харкові, необхідно обрати спеціальність, прослухати курси та пропрацювати понад 3-4 роки у професії. Класні програмісти, менеджери, дизайнери цінуються в Європі та США, їм платять великі зарплати та надають різні бонуси, а також вкладають гроші в їхній розвиток.

В IT багато спеціальностей - до основних напрямків можна віднести:

  • дизайн;
  • розробку;
  • маркетинг;
  • управління проєктами та персоналом;
  • тестування.

Для навчання важливо вибрати курси, які проводять фахівці, що працюють.

Якісна IT-освіта у Харкові чи Києві складається з кількох етапів. Спочатку викладачі занурюють студентів в основи професії, розповідають про особливості роботи в західних або українських компаніях. Далі - вони надають практичні знання, за які платять замовники. Останній етап - це працевлаштування в хорошу компанію з перспективами кар’єрного зростання.

IT-курси у Харкові чи Львові мають складатися щонайменше з 20-30 занять. Для освоєння складної спеціальності знадобиться більше часу і доведеться відвідати або прослухати онлайн близько 50 лекцій.

Де можна дізнатися більше про IT-курси?

На сайті lemon.school детально розповідається про курси, їхні особливості та можливості.

У школі LemonSchool пройшли навчання вже понад 11 тисяч студентів.

Теги:

Комментарии