Косметика для обличчя – яку обрати?

Зморшки, пігментація шкіри та зниження її пружності – це природні ознаки старіння, які неможливо замаскувати декоративною косметикою. Але ці процеси можна попередити та зупинити за допомогою якісних доглядових засобів. Одним із найбільш ефективних помічників у боротьбі зі старінням стане натуральна «Весна косметика». Всі засоби для догляду за обличчям мають на 100% натуральний склад. Завдяки цьому вони ефективно діють та чудово підходять для різних типів шкіри.

В чому перевага натуральної косметики Vesna?

Для виготовлення засобів використовують відбірну рослинну сировину, яку вирощують, збирають та оброблюють на власній території підприємства. Завдяки особливій технології виготовлення з ферментацією олійок, засоби зберігають свій корисний природний склад.

В них міститься велика кількість вітамінів, мінералів, жирних кислот та антиоксидантів. Перші з перерахованих компонентів глибоко живлять шкіру, покращують кровообіг та обмін речовин. Антиоксиданти виступають природним щитом проти старіння. Вони попереджають вікові зміни шкіри та допомагають зберегти її молодість.

Іще одна важлива перевага рослинних доглядових продуктів – в них не міститься шкідливих синтетичних компонентів. Саме тому засоби Vesna діють м’яко та не викликають подразнень.

Які засоби для догляду за шкірою обрати?

Лінійка доглядових продуктів для обличчя дуже широка і включає різні типи засобів для щоденного та періодичного використання:

  • Креми для обличя Vesna. В лінійці є засоби з гіалуроновою кислотою, коензимом Q10, пребіотиками та рослинними екстрактами. У виробника також є чудова серія для чутливої шкіри.
  • Маски. Вони призначені для інтенсивного догляду. Альгінатна й антиоксиданта маски використовуються для живлення і зволоження. Засіб з активованим вугіллям можна замовити для глибокого очищення, боротьби з чорними точками та пігментацією шкіри.
  • Скраби та ексфоліанти. Вони допомагають більш ефективно видаляти себум та змертвілі клітини епідермісу. Регулярне використання скрабів та ексфоліантів допомагає покращити природні регенеративні функції шкіри.
  • Сироватки й тоніки. Засоби інтенсивно зволожують та посилюють дію крему, який наноситься після їх використання.
  • Сонцезахисні засоби з SPF. Вони зменшують негативний вплив сонячних променів на шкіру та попереджають фотостаріння.

Щоб засіб працював максимально ефективно, важливо вибирати продукти, що підходять саме для вашого типу шкіри.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии