Якісне вкладання рулонного газону від компанії ландшафтного дизайну TOPIAR

Доглянута ділянка надихає красою та створює затишну атмосферу для відпочинку з сім’єю та друзями. Презентабельний двір біля офісної чи торгової будівлі – це візитна картка компанії чи організації. Для створення елегантної ділянки використовують різні квіти, дерева та кущі, а також газон, який і займає більшу частину території.

Компанія ландшафтного дизайну TOPIAR спеціалізується на благоустрої ділянок біля котеджів, бізнес-центрів, будинків відпочинку, торгових та інших будівель. Фахівці створюють затишні зелені оазиси серед міської забудови, а також прикрашають сади та дачі, приватні території за межами населених пунктів, у лісі, біля озер та інших водойм. TOPIAR для благоустрою використовує високоякісний рулонний газон. На сторінці https://topiar.ua/ua/uslugi-kompanii/ukladka-gazona/ розміщені фотографії, на яких представлені затишні двори біля приватних будинків та офісних будівель, які облаштували спеціалісти компанії TOPIAR. Співробітники зроблять ідеальний газон протягом дня, за яким легко доглядати.

У чому проявляються основні переваги рулонного газону?

Компанія TOPIAR для облаштування галявин використовує лише якісний та довговічний газон. У ньому відсутня суха трава чи бур’яни. У результаті територія не потребує регулярного прополювання.

Перед укладанням рулонів із травою готується «фундамент» – створюється шар із родючим ґрунтом, в який також додаються добрива. Поверхня вирівнюється та утрамбовується. В результаті виходить ідеальний газон, який витримує:

  • вплив негоди;
  • перепади температури;
  • регулярні стрижки (косіння);
  • витоптування.

Для вкладання спеціалісти використовують рулони з рослинами, у яких однакова товщина коріння. Під час зростання трава формує густий покров однорідного кольору.

Навіщо потрібний газон?

На галявині можна відпочивати з родиною та проводитися час із друзями. Гарний газон перед офісною будівлею чи бізнес-центром привертає увагу, дозволяє формувати позитивний імідж компанії. Територія з рослинами – це затишне місце для спілкування з колегами та партнерами серед міської забудови.

Трава та інші рослини створюють сприятливий мікроклімат на ділянці. Зелені насадження поглинають звуки. Рослини захищають об’єкт від появи та скупчення пилу та від різких перепадів температури.

Для кожного об’єкта підбирають газон, враховуючи особливості території, її ландшафт, кількість рослин та інші фактори, наприклад:

  1. Для скверів, бульварів та парків використовують садовий газон.
  2. Для благоустрою території великої площі застосовується партерний газон.

Чому вигідно замовляти укладання газону в компанії ландшафтного дизайну TOPIAR?

Компанія TOPIAR розвивається на українському ринку вже 10 років. Спеціалісти компанії успішно реалізували понад 450 проектів. Компанія спеціалізується на благоустрої приватних, комерційних, торгових, промислових та інших об’єктів різної площі.

Наші фахівці допоможуть реалізувати ваші мрії та створити затишний куточок для відпочинку. У компанії TOPIAR – вигідні ціни на укладання газону та благоустрій ділянки.

Вся інформація про компанію та приклади готових робіт представлені на сайті topiar.ua. На сайті також розміщені телефони, за якими ви можете отримати цікаву консультацію від спеціаліста.

Теги:

Комментарии