Користь артезіанської води: чому її все частіше використовують для приготування страв?

Артезіанська вода відрізняється чистотою, м’яким смаком та збалансованим складом. Її відносять до важливих корисних копалин країни. В основному джерела артезіанського типу пролягають на глибині від 100 до 900 метрів. Різні дослідження показують, що вода відрізняється цілющими властивостями. У ній збережені природна структура та унікальний склад, а також містяться мікроелементи та мінерали.

На сторінці https://skandinavia.com.ua/ru/ можна замовити високоякісну артезіанську воду, яку видобувають на глибині 335 метрів у Київській області. Компанія Skandinavia додатково очищає рідину та розливає її в зручні бутлі на заводі, оснащеному унікальним італійським обладнанням. В результаті покупець одержує висококласний сертифікований продукт.

Компанія Skandinavia розвивається з 2013 року. Виробництво смачної та корисної артезіанської води відбувається на заводі, який спроектували італійці.

Основні переваги артезіанської води: що потрібно знати перед покупкою?

Смачна та корисна вода Skandinavia під час виробництва проходить кілька етапів обробки. Рідина піддається механічному очищенню та абсорбційній фільтрації, пом’якшенню, купажуванню, УФ-опроміненню.

Під час виробництва Skandinavia її обробляють активованим вугіллям, додатково насичують мінералами, дезінфікують за допомогою УФ-випромінювання, яке використовується в багатьох розвинених країнах для очищення питної води. Також рідина пом’якшується – оптимізується кількість у ній кальцію та магнію.

Важливо знати, що в артезіанській воді відсутні речовини, які потрапляють у природу через діяльність людини. Ось тому в ній відсутні:

  • сторонні домішки;
  • залишки промислових стоків;
  • антибіотики;
  • пестициди та інші шкідливі хімічні речовини.

Артезіанська вода Skandinavia позитивно впливає на організм, зміцнює імунітет, допомагає виводити токсини, допомагає поліпшити обмінні процеси.

За її допомогою готують смачні страви, а також заварюють чаї, які розкривають свій неповторний аромат. Воду використовують для створення різноманітних прохолодних та корисних напоїв у кафе та ресторанах, а також у домашніх умовах. З неї одержують чистий лід.

Де замовити корисну воду Skandinavia?

Замовити смачну та корисну артезіанську воду Skandinavia пропонуємо на skandinavia.com.ua. На сайті розповідається про всі її переваги, а також пояснюється, як замовити якісну продукцію із додатковою знижкою.

Теги:

Комментарии