Поліпшення репродуктивної функції чоловіка

З кожним роком картина все більше засмучує, адже дітородні функції погіршуються, причому це спостерігається як у жінок, так і у чоловіків. Основною причиною такого становища є пізнє утворення сімей. Причому, якщо брати в приклад країни Нового Світу або Західної Європи, то там взагалі вважається нормою, якщо перша дитина в сім’ї з’являється в 35 років, особисто через це знижується і народжуваність, бо пізніше це дуже складно. Чим старше стає чоловік, тим більше його репродуктивна функція падає, власне звідси можуть виникати проблеми з вагітністю у жінки. Крім того, проблема може критися також і в екології, яка все більше погіршується. Крім іншого, погіршення настає внаслідок зміни гормонального фону на основі скаженого життєвого ритму. Щоб поліпшити становище, фахівці рекомендують використовувати препарати для покращення кровообігу в малому тазу.

Купірування негативних факторів

На сьогоднішній день відзначено багато чинників, які здатні негативно позначатися на чоловічому здоров’ї і можливості мати дітей. В основному вони пов’язані з рівнем міського життя і його темпом. Крім того, грає роль також забруднення повітря, робочий графік, який найчастіше набагато більше, ніж встановлено законодавством, а також стреси. В межах міста боротися з такими факторами дуже складно, але є деякі моменти, які допоможуть послабити вплив негативних факторів.

Крім того, як кажуть фахівці, надмірне тепло впливає на сперматозоїди, їх рухливість і якість. Ідеальною температурою тіла вважається 36.6 градусів за Цельсієм. Якщо ж вона піднімається, то це сильно шкодить організму чоловіки, а ось при 39 градусах і вище сперматозоїди гинуть. Температура в області геніталій приблизно 32 градуси, що є нижче температури тіла, і підвищення вкрай не рекомендовано. Саме тому не можна часто відвідувати баню, сауну і подовгу сидіти у ванній з гарячою водою. Також, чоловікові краще відмовитися від тісної спідньої білизни.

Також, варто відмовитися і від шкідливих звичок. У число зовнішніх факторів входить паління, вживання спиртних напоїв і наркотичних засобів. Крім того, перебувати поруч з людьми, що палять теж не варто, адже пасивне куріння ще гірше. Для покращення репродуктивної функції у чоловіків рекомендується використовувати також і спеціальні медикаментозні засоби.

На можливість мати дітей позначається і спосіб життя чоловіків. Якщо його переслідують постійні стреси, то рекомендується змінити місце роботи або суспільство, яке і є джерелом емоційної нестабільності. Позбутися від перенапруги можна за допомогою спорту, така міра дозволить лікувати вплив негативних факторів.

Теги:

Комментарии