Особливості та переваги спортивного харчування

Професійні спортсмени, щоб досягти високих результатів у своїй дисципліні та підтримувати форму, ретельно стежать за своїм харчуванням. Люди, які ведуть активний спосіб життя, також дотримуються дієти. Ті, хто багато тренується, часто додають у свій раціон спортивне харчування – це спеціальні добавки, які виступають у ролі додаткового джерела білків, вуглеводів та жирів, вітамінів та мінералів, амінокислот та інших корисних речовин.

Замовити висококласне спортивне харчування у Львовi та з доставкою в інші міста пропонуємо в інтернет-магазині CREATINE. У продажу представлений спортпіт від перевірених виробників. Компанії спеціально розробляють свою продукцію для спортсменів та поціновувачів активного способу життя.

Виробники випускають спортивне харчування у вигляді різних порошків, капсул та батончиків. Продукти дозволяють швидко та ефективно відновити сили після інтенсивних тренувань.

Для чого використовують спортивне харчування: що потрібно знати?

Спортивне харчування розрізняють за призначенням. Як правило, кожен продукт відрізняється продуманим та збалансованим складом. У продажу представлені вітамінні комплекси, креатин, протеїн, амінокислоти, гейнер.

Залежно від призначення виділяють спортивне харчування, яке призначене:

  • для відновлення сил після інтенсивних тренувань;
  • для нарощування м’язової маси;
  • збільшення тривалості тренувань;
  • для схуднення;
  • для захисту суглобів від пошкодження;
  • для зміцнення імунітету.

Спортпіт підбирають, виходячи з цілей тренувань. При цьому вітаміни, білки та амінокислоти потрібні всім спортсменам, які бажають покращити свої досягнення, зміцнити та наростити м’язи.

У спортсменів користується популярністю протеїн. Такі добавки складаються з чистого білка, який необхідний організму для побудови тканин та м’язів, покращення еластичності та пружності шкіри. Серед популярних видів варто відзначити сироватковий, казеїновий, рослинний та яєчний протеїн, а також багатокомпонентний білок. У комплексі з цим харчуванням для набору м’язової маси також використовують креатин та амінокислоти. Замовити якісний протеїн у львові також можна в інтернет-магазині CREATINE.

До важливих переваг спортпіту також відносять високу харчову цінність, тривалість зберігання, швидку засвоюваність організмом. Наприклад, на перетравлення м’яса потрібно 2-3 години, тоді як протеїновий коктейль засвоюється за 30 хвилин.

Теги:

Комментарии