Замовити воду, доставка води в бутлях 19 л

Дуже часто ми чуємо про важливість дотримання водного балансу упродовж доби, незалежно від пори року. Проте більшість людей не хвилюються цим питанням, адже вважають, що пити воду потрібно лише тоді, коли організм відчуває спрагу. Найпоширенішим наслідком малого вживання води – є порушений метаболізм, сухість шкіри, ламкість волосся, а в людей, що мають супутні хвороби, наприклад діабет 2 типу – підвищений тиск та навіть втрата свідомості.

Де взяти воду для пиття?

Беручи до уваги факт, що організм людини має властивість засвоювати, а також накопичувати всі елементи, які до нього потрапляють, можна зробити однозначний висновок про те, що вживання води з-під крана ставить під загрозу самопочуття та здоров’я людини. Лабораторні дослідження підтверджують, що у багатьох містах України до складу питної води з колодязів чи свердловин входять важкі метали, зокрема: цинк, марганець, арсен тощо. Особливо критичною ситуація залишається в промислових районах.

Існує два варіанти вирішення проблеми неякісної води:

  1. Встановлення системи очищення.
  2. Доставка води в бутлях 19 л.

У першому випадку необхідно витратити чималі кошти на придбання ефективного фільтра, а потім контролювати його роботу. Адже, як правило, експлуатація водоочисного обладнання також вимагає багато часу.

Більш практичним та економічно вигідним залишається другий варіант. Замовити воду не тільки зручно, а й доволі вигідно. Головне, щоб виробник відповідально ставився до якості очищеної рідини та мав відповідні дозволи та сертифікати.

 Рекомендації щодо замовлення води

Залежно від фізіологічних особливостей, пори року, фізичного навантаження чи віку, середня добова норма води для людини становить 2-3 л. Зауважимо, що до цього об’єму не входить вживання кави, чаю, а також овочів чи фруктів, що містять великий вміст вологи – йдеться виключно про очищену питну воду. Більш того, існують певні рекомендації, на які варто звернути увагу, дотримуючись водного балансу. Серед головних:

  • Розпочинайте ранок зі склянки очищеної води кімнатної температури. Якщо ви не скаржитеся на гастрит чи виразку шлунку, можна додати скибку лимона
  • Привчайте організм поступово до необхідної кількості рідини. Розпочніть з 6 склянок за добу, щоденно додаючи по одному прийомі
  • Оптимальний час для прийняття води: від пробудження до 18 години

Важливо! Використовуйте тільки якісну рідину, яка буде приносити користь організму. Тут на допомозі стане питна вода ТМ «Н2О» зі збалансованим та правильним складом хімічних елементів. Очищена за спеціальною технологією, вона є абсолютно безпечною навіть для найменших членів родини.

Теги:

Комментарии