Купити індивідуальні беруши для максимального захисту слуху

Основні причини почати використовувати беруші

Людям, які хочуть надовго зберегти гостроту слуху, лікарі радять використовувати беруші. Це спеціальні аксесуари, що вставляються у вуха та захищають їх від шуму, пилу, вологи, перепадів тиску. Вони бувають різних видів, виготовляються з різних матеріалів. Але найбільш функціональними та корисними вважаються саме індивідуальні беруші. Вони відрізняються від усіх інших способом виготовлення. Ці аксесуари роблять за зліпками вух замовника, тому вони ідеально відтворюють форму його слухових каналів. Саме завдяки цьому такі беруші найпрактичніші та найзручніші.

У яких ситуаціях варто використовувати індивідуальні беруші

Ці невеликі аксесуари допомагають впоратися з багатьма складними ситуаціями. Їх можна застосувати:

 

  1. Від безсоння – це дуже актуально для людей, що живуть в оточенні шуму. Тобто, якщо поруч жвава дорога, гучні сусіди, нічні клуби тощо. Через це сторонні звуки заважають заснути та можуть розбудити посеред носі. Щоб цього уникнути, слід використовувати беруші.

     

  2. Для профілактики серцево-судинних захворювань та нервових розладів – не секрет, що шумова перевтома негативно впливає на деякі системи та увесь організм загалом. Через це можуть розвиватися серьйозні хвороби, які псують якість життя та викликають ризик інфаркту, інсульту тощо. Неймовірно, скількох важких проблем допомагають уникнути ці маленькі аксесуари!

     

  3. Від розвитку професійної приглухуватості – беруші незамінні для працівників шумних виробництв, будмайданчиків, а також для музикантів. Ці аксесуари мають досить високий рівень шумопоглинання, при цьому дозволяють почути мову та інші важки звуки. Усе завдяки спеціальним фільтрам, який замовник може сам обрати під час виготовлення.

     

  4. Під час плавання – не всім відомо, що вода шкідлива для мікрофлори нашого вуха. Вона розмиває його природній секрет – сірку. В результаті сірчані маси або вимиваються, або набухають усередині та утворюють пробки. До того ж це може призвести до розвитку запальних процесів у вусі. Щоб не допустити цього, варто захищати слухові канали берушами під час плавання у басейнах та водоймах.

     

  5. Під час дайвінгу – під водою людина відчуває на собі сильний перепад внутрішнього та зовнішнього тиску. Це може викликати баротравму та розрив барабанних перетинок. Але можна індивідуально виготовити беруші, які будуть вирівнювати тиск.

     

  6. У польоті – коли літак змінює висоту, нам турбує неприємне відчуття закладеності у вухах. Воно пов’язане з різницею внутрішнього тиску з зовнішнім. Індивідуальні беруші допоможуть усе виправити та ще й відпочити у дорозі.
     

Сфера використання цих аксесуарів значно ширша. Їх застосовують під час стрільби, їзди на мотоциклі та в інших ситуаціях.

Чим індивідуальні беруші кращі за інші

У порівнянні зі стандартними персональні аксесуари для вух:

 

  1. максимально комфортні під час носіння – завдяки своїй ергономічній формі;

     

  2. більш функціональні та надійні – адже щільно прилягають до стінок слухових каналів;

     

  3. довговічні – їх виготовляють з якісних матеріалів, що декілька років зберігають свої властивості.
     

Як їх виготовляють?

Припустимо, ви хочете замовити індивідуальні беруші. Як це зробити? Можна знайти в інтернеті компанії, що надають такі послуги та зробити замовлення онлайн, але все одно доведеться явитися туди особисто. Адже вам необхідно зробити зліпок вуха. Це досить проста процедура та займає десь 10-15 хвилин. Далі готові зліпки відправляють до лабораторії, роблять по них заготовку, яку зрештою використовують для берушів. При цьому використовуються якісні матеріали та 3D-технології. Виготовити індивідуальні беруші можна на сайті beryshi.com.ua. Більш детальну інформацію можна дізнатися за посиланням: https://beryshi.com.ua/berushi-individualni/.

Теги:

Комментарии