Інтернет-магазин Grano – надійний постачальник сільськогосподарської продукції та добрив

Інтернет-магазин Grano реалізує високоякісне посівне насіння різних сільськогосподарських культур. В асортименті представлені десятки сортів соняшнику, кукурудзи, ріпаку, пшениці, ячменю. ТОВ Grano співпрацює тільки з перевіреними виробниками, тому посівний матеріал на 100% відповідає заявленим характеристикам. З насіння виростають сильні та здорові рослини.

У каталозі інтернет-магазину Grano представлена сільськогосподарська та надійна техніка, яка дозволить покращити стан ґрунту та збільшити врожайність.

ТОВ Grano також продає засоби захисту, обробки, дозрівання рослин: мікродобрива, ефективні пестициди, регулятори росту та інші препарати. В Україні інтернет-магазин представляє сертифіковані засоби з доставкою до будь-якого міста. У каталозі – сотні найменувань продукції.

Як отримати великий та якісний урожай сільськогосподарської продукції?

Урожайність залежить від багатьох факторів: від особливостей ґрунту та його обробітку, від якості посівного матеріалу, від використання добрив та пестицидів.

Особливе місце у сільському господарстві та садівництві займають мікродобрива. Аграрії використовують їх для того, щоб, наприклад, прискорити зростання рослин та підвищити врожайність культур, захистити листя від сонячного опіку та скручування. Їх купують і для швидкого проростання насіння, і для розсади.

Мікродобрива включають мікроелементи, які необхідні рослинам для нормального зростання та розвитку. До складу багатьох добрив входить один основний компонент (наприклад, цинк, мідь, залізо чи кобальт), а до інших – кілька біологічно значущих елементів.

Добрива дозволяють рослинам швидко отримати важливі мікроелементи, які потрібні їм для росту, а також для цвітіння та утворення плодів.

Мікродобрива дають можливість захистити рослини від зовнішніх негативних факторів, покращують їх зростання, збільшують урожайність та підвищують характеристики плодів. В результаті аграрії збирають добрий урожай і отримують більше коштів за продаж сільськогосподарської продукції.

Мікродобрива підбирають для вирішення певних завдань, наприклад:

  • для активізації зростання коріння;
  • для швидкого розвитку листя;
  • для покращення цукристості плодів;
  • для підвищення врожайності на ділянці.

Інтернет-магазин Grano продає насіння, засоби захисту, мікродобрива за розумною ціною.

Теги:

Комментарии