SmartTender: зручні інструменти для придбання заставного майна

Банкрутство банку призводить до сумних наслідків для його вкладників. Повернути депозит складно, іноді, цей процес триває роками. Але для підприємців процедура банкрутства відкриває вигідні можливості — продаж заставного майна дозволяє придбати активи банків на вигідних умовах. Необхідно лише скористатися шансом і взяти участь в електронному аукціоні.

Електронний аукціон

Правила реалізації заставного майна

Після визнання неплатоспроможності банків розпочинається процедура їх ліквідації. Фонд гарантування вкладів фізичних осіб проводить інвентаризацію активів. Це майно реалізується на аукціоні. Виручені кошти спрямовуються на погашення боргів вкладникам банку.

Найпоширеніші види заставного майна:

  • * нерухомість. Земельні ділянки, комерційні споруди, приватні будинки та квартири, офісні приміщення;
  • * транспортні засоби;
  • * побутова і комп’ютерна техніка, меблі;

* права вимоги за кредитним договором.

З 2017 року реалізація активів банків, що підлягають ліквідації, здійснюється в системі ProZorro.Продажі. Ця процедура гарантує відкритість проведення аукціону. Система ProZorro.Продажі дозволяє уникнути зловживань, реалізувати активи максимально швидко і отримати оптимальну вартість. Всі лоти зосереджені на одному порталі. Потенційні покупці отримують максимально повну та об’єктивну інформацію про активи банків-банкрутів. Це значно спрощує процес вибору кращих пропозицій, дозволяє заощадити час та кошти.

Як отримати доступ до ProZorro.Продажі

Скористайтеся можливостями та зручними інструментами майданчика SmartTender. Спеціалісти компанії приймали безпосередню участь в розробці ProZorro.Продажі. SmartTender є офіційним майданчиком системи і пропонує користувачам комплексний сервіс:

  • * об’єктивна та актуальна інформація про всі лоти;
  • * інтелектуальна система пошуку пропозицій, що відповідають вимогам користувача;
  • * цілодобова підтримка технічної служби;

* гнучкі налаштування особистого кабінету. Є можливість доповнювати функціонал.

Платформа створила власні сервіси роботи з електронними документами. До послуг користувачів пришвидшена і проста взаємодія з контрагентами, можливість працювати напряму через браузер. Тут використовуються прогресивні технології захисту даних клієнтів. Ваші конфіденційні дані будуть у цілковитій безпеці.

Скористайтеся пропозиціями SmartTender і купуйте заставне майно банків-банкрутів в системі ProZorro.Продажі без турбот та у цілковитій безпеці.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показать все посты

Комментарии