Запчастини для норій та зернопроводів від компанії «Agrohelix»

Купівля запасних частин – вигідне рішення, під яким мається на увазі економія коштів. Краще купити якусь деталь та відновити роботу транспортуючих пристроїв.

Великий асортимент якісних запчастин

6321b4ed2a422.png

Компанія «Агрохелікс» розробляє ковшові елеватори, шнекові навантажувачі та стрічкові транспортери, керуючись досвідом та сучасними тенденціями. Також у продажу представлені головки норій https://agrohelix.com.ua/golovka-norii-nkz/, черевики, проміжні секції та багато іншого. Виробник гарантує високу якість виробів та забезпечує доставку по Україні.

Труби зернопроводу

Це самопливні труби, призначені для переміщення зерна з мінімальними втратами. Це чудовий варіант для транспортування кукурудзи, насіння соняшнику, ячменю. Труби зернопроводу виготовляються із холоднокатаної сталі. Це надійний матеріал, для якого характерна стійкість до пошкоджень та тривалий період експлуатації. До ключових особливостей зернопроводів відноситься невеликий відсоток травмування зерна та простий монтаж.

Ковші норійні

Це важливі елементи, що призначаються для переміщення сипких матеріалів. Такі вироби користуються попитом у сільському господарстві, у харчовій промисловості. Норійні ковші представлені у двох варіантах:

  • із металу – з такого матеріалу виготовляються ковші, які використовуються за призначенням довгий час. До їх переваг відноситься підвищена міцність та стійкість до агресивних зовнішніх факторів;
  • з поліетилену – полімерні ковші не бояться корозії та відрізняються легкою вагою. При їх використанні виключається ризик виникнення іскри.

Головки норій

6321b4ed7d205.png

Це вироби, які розробляють досвідчені конструктори української компанії. При їх застосуванні підвищується ефективність роботи та зменшуються витрати. Головки норій https://agrohelix.com.ua/ru/golovka-norii-nkz/ встановлюються вгорі конструкцій. Це елементи, призначені для розвантаження сипких матеріалів. До них підводяться шахти, всередині яких знаходяться ковші. У верхній точці зерно надходить у випускний отвір.

Зернові клапани

6321b4ed6f842.png

Це спеціальні компоненти, всередині яких є клапани. За їх допомогою легко змінюється напрямок руху сипких матеріалів. У продажу є зернові клапани різного діаметра та форми. Це вироби, що відрізняються бездоганною якістю та тривалим терміном служби. Можна вибрати зернові клапани з електроприводом та самопливні.

Теги:

Комментарии