Тест-драйв розкішних суперкарів в Києві від компанії Adrenalin Drive

Поїздка на потужному та елегантному суперкарі для багатьох автолюбителів залишається мрією. Адже машини коштують сотні тисяч доларів та вважаються розкішшю. Компанія Adrenalin Drive пропонує втілити мрію в реальність та провести тест-драйв таких автомобілів, як Lamborghini Huracan, Ford Mustang, McLaren 570s та Ferrari 458 Italia. Шикарні машини також можна замовити для проведення офіційних та урочистих заходів, для фотосесій, що запам’ятовуються.

Компанія Adrenalin Drive вже понад 4-х років займається організацією тест-драйвів суперкарів. Клієнт може або самостійно керувати машиною, або ж покататися на «пасажирському» сидінні з професійним автогонщиком та відчути міць розкішного автомобіля.

Тест-драйв суперкарів: що цікаво буде знати перед поїздкою?

Клієнт самостійно вибирає машину. Для поїздки підібрана ідеальна дорога (вздовж автомагістралі М03). Довжина маршруту становить близько 20 кілометрів. Час тест-драйву складає 20 хвилин.

У машині з водієм знаходиться інструктор – професійний гонщик підкаже, як отримати максимальне задоволення від керування дорогою машиною.

Компанія Adrenalin Drive пропонує покататися на таких автомобілях:

  1. Ford Mustang 67 coupe - це машина 1967 року випуску із вишуканим салоном. Автомобіль користувався великою популярністю в США в 70-ті роки. Машина обладнана двигуном потужністю 420 к/с.
  2. McLaren 570S - до 100 км/год розганяється за 3,1 секунди. Авто комплектується двигуном потужністю 570 к/с.
  3. Ferrari 458 Italia Spider - автомобіль із дивовижним інтер’єром. Суперкар оснащується двигуном 570 к/с, а до 100 км/год розганяється за 3,4 секунди.
  4. Lamborghini Huracan - машина здатна здивувати своєю потужністю і швидкістю навіть найвибагливіших водіїв. Автомобіль обладнаний двигуном потужністю 610 к/с. До 100 км/год розганяється за 3,4 секунди.

У компанії Adrenalin Drive можна замовити подарунковий сертифікат та презентувати його на день народження або будь-яке інше свято. Такий подарунок залишить сильні позитивні емоції.

Як замовити тест-драйв розкішного авто?

На сайті a-drive.com.ua розміщені фотографії красивих машин і вказані актуальні ціни на тест-драйв.

Шикарні суперкари часто замовляють:

  • на дні народження;
  • на офіційні зустрічі;
  • для проведення вечірок;
  • для дорогих фотосесій для журналів та соціальних мереж;
  • для знімання фільмів;
  • на весілля;
  • для зустрічі гостей, яких потрібно здивувати.

На сайті a-drive.com.ua вказаний телефон, за яким можна поставити цікаві питання, записатися на тест-драйв або замовити розкішний автомобіль на святковий захід.

Теги:

Комментарии