Безкоштовні IT-курси з працевлаштуванням від онлайн-академії Mate academy

IT – одна з найперспективніших галузей, яка активно розвивається. Індустрія приваблює мільярди доларів. Програмісти створюють сайти, додатки для смартфонів і планшетів, програми для ПК та інші IT-продукти.

В онлайн-академії Mate academy проводяться безкоштовні курси для всіх, хто бажає стати висококласним програмістом та знайти роботу своєї мрії. Команда складається з досвідчених викладачів, які розкажуть про всі секрети IT-індустрії, навчать створювати зрозумілий та якісний код, розробляти корисні програми та додатки для мобільних пристроїв.

Mate academy – це онлайн-академія, яка допомагає студентам здобувати якісні знання. Понад 90% випускників отримують перспективну роботу в IT-галузі. Основні курси – це Front End, QA, Full Stack, Java, UI/UX, Python та Recruitment. Вже 2 500 випускників змінили своє життя на краще та працюють в IT-компаніях.

Важливі переваги онлайн-школи Mate academy

Ідея створення академії Mate academy виникла у 2014 році в Анни Апостол та її чоловіка Романа, який працював у корпорації Google. Згодом до проекту приєднався Максим Лисак, співзасновник бізнес-інкубатора Startup Depot.

В онлайн-академії Mate academy здобувати освіту можна двома основними способами:

  1. Безкоштовно – студент отримує теоретичні та практичні знання протягом 4-х місяців. Після проходження курсу академія допомагає з працевлаштуванням. Після цього випускник переказує 12% від своєї зарплати щомісяця за навчання протягом 3-х років.
  2. У власному темпі – студент обирає курс, оплачує його та здобуває освіту у зручний для нього час. Популярні напрямки – Front End, QA, Full Stack, Java, UI/UX, Python та Recruitment.

Студенти отримують знання онлайн. Щоб стати учнем в академії, кандидат проходить базовий курс протягом 14 днів та виконує тестове завдання.

Опис основних курсів онлайн-академії Mate academy

Усі курси описані на офіційному сайті mate.academy. Популярні напрямки:

  1. Front End – викладачі розповідають, як створювати адаптивні та красиві вебсторінки для корпоративних, ділових та інших сайтів. Цікавий курс Front End розробки дозволить зрозуміти, як працювати із зображеннями та анімацією та реалізовувати продумані інтерфейсні рішення.
  2. QA – викладачі готують фахівців, які оцінюють якість готового продукту, знаходять помилки у програмах та додатках, у роботі сайтів.
  3. Full Stack – курс готує спеціалістів, які можуть створити з нуля якісний сайт. Вони вміють реалізовувати візуальну складову проекту та писати серверний код.
  4. Java – студенти вчать потужну мову програмування, за допомогою якої можна створювати ефективні програми для бізнесу та працювати з великими обсягами інформації.
  5. UI/UX – курс готує дизайнерів додатків та їх інтерфейсів.
  6. Python – за допомогою цієї мови програмування створюють різні сайти та навіть штучний інтелект.
  7. Recruitment – на курсі готують спеціалістів, які будуть займатися підбором персоналу для IT-компаній та для реалізації проектів.
Теги:

Комментарии