Катар – Сенегал: огляд ставок і прев’ю матчу ЧС-2022

Господарі чемпіонату світу 2022 Катар в другому турі групового етапу зіграє проти Сенегалу. Нагадаємо, що команди представляють групу A, де також виступають Нідерланди та Еквадор.

Звичайно, на матч Катар – Сенегал ставки доцільніше робити уже після першого туру, щоб знати турнірну ситуацію і мотивацію сторін. І все ж окремі тенденції актуальні для команд навіть у відриві від турнірної складової. 

Пропонуємо вам детальніше ознайомитись з інформацією про збірні та розглянути цікаві ставки в ліній букмекерської компанії Parimatch.

Представлення команд

Щоб вам було простіше робити на матч Катар – Сенегал ставки, варто детальніше вивчити обидві команди, проаналізувавши їх.

Катар

Дебютанти і хазяї турніру катарці мають повну підтримку трибун і максимальну адаптованість до умов. Навіть не дивлячись на це, букмекер Паріматч не надто високо оцінює шанси команди на вихід в плей-офф. Принаймні перед стартом турніру коефіцієнт на вихід Катару в плей-офф складав 6.0. Не варто думати, що це карликова команда.

В останні кілька років Катар записав у свій актив ряд цікавих результатів. Чого вартує їх перемога на Кубку Азії в 2019-му чи ½ фіналу на Кубку КОНКАКАФ у 2021-му. А зараз вони гратимуть на своєму полі у комфортних для себе умовах.

Сенегал

Збірна Сенегалу на даному етапі вважається кращою командою чорного континенту. І справа не тільки в перемозі збірної на Кубку Африки в 2021-м. Сенегал – це в першу чергу якісні гравці, які виступають в топ-лігах. Навіть без травмованого Мане, у сенегальців вистачає кваліфікованих виконавців.

Не дивно, що БК Паріматч котирує Сенегал вище за любу іншу африканську збірну на турнірі. Чотири роки тому підопічним Сіссе потрапити в плей-офф завадила прикрість – вони пропустили вперед Японію по показнику fair play.

Огляд ставок і коефіцієнтів на матч

Ось як виглядають основніі коефіцієнти на матч Катар – Сенегал в БК Паріматч на даний момент:

  • П1 – 3.85
  • Х – 3.15
  • П2 – 2.10

Безумовно, ці цифри ще неодноразово зміняться до початку гри. Тим більше, що Parimatch оперативно оновлює коефіцієнти. Багато що буде залежати від результатів першого туру. Але скоріш за все команди будуть грати акуратно з прицілом на результат. Тому цілком перспективною здається ставка на ТМ 2.5. Букмекерська контора Паріматч пропонує за цей варіант парі коефіцієнт 1.61. Не варто забувати, що на гру можна буде поставити й у форматі лайв.

Теги:

Комментарии