Як правильно вибрати вхідні двері: що важливо знати перед покупкою?

Вхідні двері мають бути надійними, міцними та водночас привабливими. Для виробництва використовують різні види металу. Якісні моделі виготовляють зі сталі товщиною не менше 1,5 міліметра. Красиве дверне полотно додатково обшивають натуральною деревиною або шпоном, прикрашають кованими або іншими елементами. Виробники випускають тисячі моделей, тому легко підібрати товар для міської квартири, приватного будинку, офісу, торгового або промислового об’єкта.

Замовити стильні та високоякісні вхідні двері пропонуємо в професійному салоні Альберо. На офіційному сайті представлені десятки моделей від перевірених виробників. З каталогу можна підібрати двері, створені в модерновому, класичному, ультрасучасному та інших стилях.

Альберо - це мережа з майже 30 салонів, де представлена продукція з Європи, зокрема товари німецького, французького, українського виробництва. У каталозі покупці знайдуть вхідні та міжкімнатні двері, фурнітуру до них, ламінат, вінілову підлогу, паркетну дошку та інші вироби для облаштування затишного житла.

На які характеристики вхідних дверей звернути увагу перед покупкою?

Як правило, двері підбирають під стиль екстер’єру або ж інтер’єр квартири. Ось тому важливо враховувати дизайнерські особливості об’єкта, на якому буде встановлена конструкція:

  1. Вуличні моделі мають вирізнятися підвищеною стійкістю до впливу вологості, сонячних променів, механічних впливів.
  2. Двері, які знаходяться в під’їзді, зобов’язані не пропускати у квартиру сторонні шуми та запахи, зокрема дим від сигарет.

Особливу увагу під час вибору важливо приділити безпеці конструкції: товщині полотна та якості замків. Краще купувати механізми від відомих виробників, зокрема від європейських компаній. Цікаво буде знати, що замки діляться на кілька класів за стійкістю до злому, тому перед покупкою потрібно уточнити цю характеристику.

Також важливо купувати двері зі зносостійкою фурнітурою. У результаті ручка збереже початкові експлуатаційні характеристики протягом тривалого часу.

Часто двері обшивають деревиною або шпоном. У результаті конструкція матиме елегантний вигляд. Нерідко полотно прикрашають різьбленими, кованими та декоративними елементами.

Каталог із вхідними та міжкімнатними дверима представлений на сайті albero.com.ua. Біля кожного товару вказана його актуальна ціна.

Теги:

Комментарии