Сигналізація – як спосіб охорони банку

Охорона банківських та інших фінансових установ – дуже відповідальна справа, яку доручати слід виключно професіоналам. У компанії Viking Lux дбають, щоб охорона банків була вичерпною і доречною. Тільки професійний комплексний підхід гарантує безпеку таких установ.

Що пропонує Viking Lux для охорони банків?

У Viking Lux впевнені, що охорона банків – справа, яка потребує особливого підходу. Тому прийняття такого об’єкта на охорону починається з допоміжних заходів – встановлення грат на вікна, заміни дверей на металеві, оснащення останніх надійними замками. Але основа охорони – встановлення системи сигналізації.

Така система представляє собою цілий комплекс устаткування, яке буде розміщено по периметру приміщення. Воно дозволить відстежувати проникнення у банк в темний час доби, а також незаконні дії третіх осіб під час роботи установи. Додатково до системи сигналізації приміщення оснащується тривожними кнопками, які зможуть використати працівники у разі настання надзвичайної події. Після оповіщення працівників компанії до банку вирушить група оперативного реагування задля владнання ситуації.

Які основні принципи використовує Viking Lux при встановленні сигналізації у банках:

  • Наявність дублюючого каналу зв’язку на випадок, якщо перший матиме пошкодження. Це гарантує оповіщення служби в разі пограбування чи замаху.
  • Наявність постійного місця дислокації групи швидкого реагування поряд з банком. В такому випадку незалежно від заторів чи часу доби, працівники служби прибудуть на місце події за 5 хвилин.

Для охорони банків працівники Viking Lux використовують найнадійніше та найсучасніше обладнання. Додатково до сигналізації у компанії радять використовувати фізичну охорону задля цілодобової присутності на об’єкті професіонала своєї справи.

Як відбувається встановлення охорони банків?

Охорона банківських установ – достатньо складний поетапний процес, який включає:

  1. Консультацію фахівця. На першому етапі важливо визначити сліпі зони та найбільш вразливі місця у приміщенні. Також вдасться порахувати кількість та вид необхідного обладнання.
  2. Монтаж системи. На наступному етапі відбувається встановлення датчиків та камер. Це процес нескладний, але нешвидкий. Кожен апарат має важливе значення.
  3. Організація системи пультової охорони. Після монтажу системи у компанії мають прийняти об’єкт на охорону. Відтепер за ним постійно наглядатимуть працівники компанії.

Окрім встановлення і налаштування сигналізації вирішується питання місцезнаходження групи оперативного реагування поряд із банком. Це допоможе ефективніше дбати про безпеку закладу і швидше прибути на місце події і у разі настання відповідної ситуації.

Охорона банків з Viking Lux – це професійний підхід до роботи, доступні ціни та надійний захист фінансових установ. Працівники компанії мають великий досвід роботи та спеціальну підготовку, завдяки чому банк буде надійно захищено.

Теги:

Комментарии