Дрескод – купальник, подарунки й квіти: правила пляжної вечірки

Якщо ви ні разу не організовували або не брали участь в пляжних вечірках – ви багато втратили. За умови продуманої організації та правильно обраного місця такий івент здатен увійти до рейтингу кращих заходів, на яких вам коли-небудь довелось брати участь. Так що ж таке – пляжна вечірка і чим вона так популярна?

Купальник і гавайська спідниця

Головне і, мабуть, єдине правило пляжних заходів – це дрескод. Для вечірки такого типу жінки мають одягнути купальники, які, в залежності від тематики заходу, можуть бути з парео, гавайськими спідничками із соломи або легкими туніками. Чоловічий дрескод складається пляжних шортів та майки або сорочки з коротким рукавом в пляжних принтах.

Якщо пляжна вечірка має тематику, окрім бази вбрання у вигляді купальника можуть бути додаткові вимоги до наряду, наприклад:

  • Певний колір купального костюма;
  • Стилізація заходу під певний проміжок часу або стиль (бікіні, бандо як у Мерилін Монро, закритий фасон як носили в стилі Гетсбі, стиль моряків з обов’язково смугастими принтами тощо);
  • Вбрання поверх купальника (піратський костюм, гавайський стиль, концепт за мотивами фільму Аквамен та інші варіанти).

Саме концепція свята є основною в питанні організації, адже кожен запрошений має підготуватись та знайти правильний наряд відповідно до тематики. Не потрібно видумувати занадто складні теми, оскільки такими обмеженнями ви змусите гостей шукати відповідний наряд та витрачати кошти на його придбання.

Гавайські вінки та букети квітів

Оформлення зони святкування також є вагомим пунктом в питанні успішного свята. Можна обрати міський пляж, вибрати досить безлюдну зону або забронювати пляжну зону в заміському комплексі на березі водойми. Для додаткового святкового настрою квіти просто необхідні. Оформити місце відпочинку можна через замовлення доставки квітів у Києві або використавши штучні суцвіття у вигляді декоративних букетиків на лацкан одягу чи вінків в стилі гавайських вітальних композицій.

Найкраще використовувати саме живі квіти, оскільки вони не лише прикрасять зону веселощів, а й додадуть ніжний квітковий аромат. Для пляжної вечірки краще використовувати польові культури, що звичні для природного зростання: декоративні соняшники, півонію, лаванду тощо. Додатково в службі доставки квітів можна придбати святкові гелієві кульки різних кольорів та видів, що здатні прикрасити місце проведення та додати ефекту свята.

Напої та страви

Якщо ви плануєте святкування в комплексі відпочинку, обирати доведеться з меню закладу, проте будь-яка пляжна вечірка асоціюється з коктейлями. Це основний алкогольний напій, що напряму викликає емоцію моря, відпустки та шуму хвиль поряд. Чим більше варіантів коктейлів буде запропоновано гостям, тим краще, якщо у кожного власні смаки. Не забудьте і про безалкогольні суміші, якщо на святі плануються діти або гості за кермом.

В якості страв найкращим варіантом є система шведського столу із закусками морської тематики: молюски, креветки, мідії, риба річкова та морська, ікра тощо. Система шведського столу дозволяє кожному гостю обрати страву собі до смаку.

Для відпочинку на природі в умовах міського або безлюдного пляжу найкращим варіантом буде приготування страв з мангала (як м’ясо, так і риба), легкі закуски та слабоалкогольні напої. Не забудьте мобільний холодильник, адже така дрібниця, як тепле пиво, здатна зіпсувати будь-яке свято. 

Теги:

Комментарии