Вибираємо запчастини для шуруповертів

Шуруповерт є мало не в кожному будинку, оскільки є простим в застосуванні інструментом. Він не потребує особливих навичок в роботі, тому підходить як професіоналам, так і любителям. Незважаючи на це, запчастини для шуруповерта все ж ламаються, а тому з’являється потреба в пошуку нових.

Придбати нові запчастини на шуруповерт можна на нашому сайті. Завдяки доставці по всій Україні, для оформлення покупки вам не обов’язково виходити з дому. А за рахунок надзвичайно приємних цін ви зможете чудово зекономити та придбати якісний, доступний виріб.

Типи шуруповертів

Існує надзвичайно багато типів шуруповертів, які застосовуються з різною метою. Наприклад, бездоротові пристрої працюють на акумуляторних батареях, тому можуть бути зручними в місцях, де немає електрики. Хорошим варіантом також є комбіновані варіанти.

Також існують ударні, пневматичні шуруповерти, які мають додаткові вбудовані функції. Шуруповерти з фіксованим обертанням мають фіксовану швидкість, а отже підходять для специфічних завдань.

Найчастіші поломки шуруповерту

Перед підбором запчастин для інструмента потрібно знати, що найчастіше ламається в шуруповерта. Перш за все це мотор. Він може вийти з ладу в результаті надмірного навантаження, зношування або випадкових пошкоджень. У випадку бездротових шуруповертів, які працюють на акумуляторних батареях, самі батареї можуть витрачатися або ламатися. Акумулятори можуть втрачати ємність, не заряджатися повністю, розряджатися швидше або мати проблеми з утриманням заряду.

Вимикачі в шуруповерті також можуть ламатися або вимагати обслуговування через зношування, пил, удари або неправильне використання. Неправильна робота вимикача або проблеми з електричною проводкою можуть вплинути на функціонування шуруповерта.

Це загальні проблеми, однак, в деяких випадках поломки можуть бути комплексними, а отже потрібно звертатися в сервісний центр для правильного діагностування.

Як підібрати запчастини для шуруповерту

Підібрати запчастини для електроінструменту надзвичайно важливо, оскільки від цього буде залежати термін та якість експлуатації пристрою після ремонту. Як правило, людина, яка проводила сервісний огляд, надає рекомендації стосовно того, які деталі потрібно використовувати. Якщо модель сучасна, то фактично завжди є можливість придбати ідентичний виріб тому, що зламався. Якщо модель досить стара, частіше за все є змога підібрати запчастину за параметрами.

Для правильного вибору необхідно знати модель та виробника шуруповерта. Для цього потрібно звернути увагу на документацію, яка постачається з пристроєм. Якщо інструкції не залишилося, потрібно виміряти точні розміри та за допомогою них шукати потрібний варіант.

Ви завжди можете звернутися до наших менеджерів, які дадуть відповідь на всі питання та допоможуть підібрати оптимальний варіант.

Як уберегти шуруповерт від поломки

Правильна експлуатація з дотриманням правил є настільки ж важливою, як і ремонт пристрою. Тому недостатньо просто купити запчастини, важливо також слідувати простим правилам:

  1. зберігайте шуруповерт в спеціальному контейнері;
  2. слідкуйте, щоб досередини не потрапляв пил — це може мати негативний вплив на роботу пристрою;
  3. після проведення робіт ретельно очищуйте обладнання;
  4. не перевантажуйте шуруповерт, адже це призведе до швидкого зношування і деяких типів поломок;
  5. ні в якому разі не використовуйте пристрій не за призначенням, оскільки він може зламатися від контакту з неправильними матеріалами чи нанести вам шкоду.

Також рекомендуємо регулярно проводити профілактичний сервісний огляд для виявлення зношених деталей та вчасного усунення проблем. Не розбирайте шуруповерт самостійно, якщо не маєте відповідних навичок, адже через це поломка може стати незворотною.

Теги:

Комментарии