Сюрприз для красуні: як подарувати казкові емоції

Кожна людина в своєму житті хоч раз обирала подарунок і знає, що зробити це зовсім непросто. Особливо якщо хочеться купити незвичну річ, яка створить казкову атмосферу та принесе радість. Тим паче, що приводів для вручення сюрпризів існує багато – календарні дати, особисті свята чи навіть «просто так».

Про те, як зробити креативний презент любій представниці прекрасної статі  розповідають стилісти компанії Uamade. Найпростіше та найшвидше вибрати оригінальний сюрприз можна в спеціалізованому гіпермаркеті. Магазин подарунків містить як практичні вироби, так і незвичайні речі чи солодощі. Любий подарунок оформлений незвично та гарантовано принесе задоволення.

Як вибрати презент жінці: рекомендації іміджмейкерів

Стандартним подарунком для жінок вважаються квіти та цукерки. Однак, такий сюрприз банальний та очікуваний. Тож якщо ви прагнете купити щось незвичайне та створити святкову атмосферу варто замінити солодощі з магазину цукерками ручної роботи в яскравому оформленні. А до букету додати веселу листівку з індивідуальними побажаннями.

Якщо ви готові на більше, то стилісти Uamade рекомендують:

  • Для другої половинки варто обрати презент, який нагадає їй про чарівні моменти, проведені разом. Кохана оцінить оригінальні вироби, такі як ароматичні свічки, стікери зі значенням, гарячий шоколад чи какао. На віртуальній вітрині представлені різноманітні речі, так що вибрати щось оригінальне та функціональне любимій половинці не буде складно.
  • Для господині підійдуть максимально функціональні речі, які допомагають створювати затишок в домі. Симпатичні інтер’єрні дрібнички красуня оцінить високо та знайде їм достойне використання. Плед чи ваза, горщик для квітів чи набір для вирощування, оформлені цікаво та неординарно стануть не тільки в пригоді, але й подарують незабутні емоції.
  • Для молодих дівчат варто обирати косметичні засоби, доповнюючи їх солодощами та напоями. Морська ароматична сіль, бомбочка, спрей в поєднанні зі смаколиками допоможуть розслабитися та отримати задоволення.
  • Красуням у віці варто купувати більш практичні подарунки. Однак не слід обирати складні «розумні» прилади. Варто пам’ятати, що подарунок – це насамперед емоції, а вже потім функціональність.
  • Колегам обирати максимально універсальні вироби, які стануть їй у нагоді. Це може бути елегантна ручка чи записник, магнітна дошка на холодильник для записів чи годинник на стіну.

Професіонали Uamade радять жінкам, з якими вас не поєднують близькі стосунки дарувати презенти, які не містять особистого характеру.

А от від веселої листівки та яскравої упаковки не варто відмовлятися в любому випадку. Пам’ятайте, подарунок оцінюється в перші секунди і дуже важливо, щоб він виглядав чарівно та презентабельно.

Теги:

Комментарии