Lexus RX 300: універсальний елітний кросовер

Кросовери не такі великі та потужні, як позашляховики, але й досить компактні та економні. Все це дозволяє водіям комфортніше почувати себе в міських умовах, наприклад, коли потрібно відшукати місце на забитій парковці. RX 300 ‒ це яскравий представник лінійки кросоверів від Lexus. Він чудово підходить для повсякденного життя: як для пересування містом, так і для тривалих подорожей поза населеними пунктами.

Якщо ви хочете придбати новий RX 300 Lexus, ціни на цей автомобіль максимально вигідні в офіційного дилера автовиробника ‒ «Лексус Сіті Плаза».

Технічні характеристики та комплектація автомобіля

Коли купуєш новий транспортний засіб, в першу чергу потрібно звернути увагу на його двигун. Лексус RX 300 2022 року обладнаний бензиновим двигуном внутрішнього згорання з об’ємом 2 літри. Максимальна потужність силової установки складає 238 кінських сил. Завдяки цьому автомобіль може розігнатися до 200 км/год, а розгін до 100 км відбувається за 9,5 секунд.

Габарити RX 300 досить великі порівняно з іншими кросоверами. Його довжина складає 4890 мм, а ширина ‒ 1895 (якщо дзеркала складені). Витрати пального залежать від циклу роботи ДВЗ, показники автомобіля складають:

  • 7,7 літрів в позаміському циклі;
  • 8,9 літрів у комбінованому;
  • 10,9 у міському.

Вартість Лексуса RX 300 також залежить від комплектації автомобіля. Варто зазначити, що цей фактор ніяк не впливає на технічні характеристики транспортного засоба. Для цієї моделі автомобіля існують дві комплектації: Business (базова) та Executive+ (розширена). Від вибору комплектації залежить:

  • інтер’єр (оздоблення салону, система клімат-контролю, підігрів керма, система вентиляції та багато іншого);
  • екстер’єр (колісні диски, освітлення, оглядовість тощо);
  • інтегровані системи безпеки;
  • оснащення мультимедійної системи;
  • засоби пасивної безпеки тощо.

Lexus RX 300 в Києві ‒ це не просто автомобіль для статусу. Це дійсно комфортний та універсальний транспортний засіб.

Чому варто купити авто в «Лексус Сіті Плаза»

Якщо ви хочете купити Лексус RX 300, зверніться до офіційного дилера автовиробника в Україні. Автосалон «Лексус Сіті Плаза» пропонує автомобілі клієнтам лише за офіційними цінами. Також тут ви можете розраховувати на додаткове обслуговування: тест-драйв, техогляд, ремонт із використанням оригінальних запчастин або продаж машини по правилам Трейд-ін.

Теги:

Комментарии