Пилососи Bosch: моделі, особливості, параметри вибору

Багатофункціональна побутова техніка, представлена німецьким брендом Bosch, протягом багатьох років має великий попит серед споживачів. Розроблені виробником пристрої відрізняються тривалим експлуатаційним терміном, безпекою і надійністю, що дозволяє їм займати найвищі позиції в рейтингах. Компанія випускає пилососи Bosch, які вигідно виділяються серед аналогічних приладів конкурентів великою кількістю опцій та простотою експлуатації.

Параметри вибору пилососів Bosch

Вирішивши придбати пилосос від компанії Bosch, покупцям необхідно звернути увагу на кілька важливих параметрів:

  • * споживану потужність;
  • * місткість пилового контейнера;
  • * наявність мішка або аквафільтра;
  • * тип прибирання;
  • * рівень шуму;
  • * кількість присутніх в комплекті змінних насадок;

* габарити і вагу пристрою.

Відмінності та особливості моделей з контейнером, мішком для пилу, аквафільтром

Виробник пропонує клієнтам функціональні пилососи, які можуть мати мішок для пилу, контейнер або аквафільтр.

Моделі з мішком – агрегати, які потребують ретельного очищення після того, як їх пилозбірники будуть наповнені. Очищувати мішок користувачеві доведеться вручну, але при бажанні можна скористатися і одноразовими сміттєзбиральниками.

Пилососи з контейнером відрізняються простотою обслуговування. Щоб очистити заповнений резервуар, власнику потрібно всього лише витягти його з електроприладу і позбутися від сміття, викинувши у відро. Потім контейнер слід промити водою і встановити назад.

Моделі з аквафільтром мають особливу систему фільтрації всмоктуваного повітря (за допомогою тонкого водного шару). При попаданні в нього пил намокає і осідає без можливості проникнути знову в приміщення.

Які передові технології використовуються

У пилососах німецького бренду Bosch використовуються передові технології:

  • * Система Silence Sound System з особливою конструкцією корпусу гарантує мінімальний рівень шуму навіть в миючих моделях і варіантах циклонного типу.
  • * Мікрофільтри доповнюються технологією самоочищення Gore CleanStream, яка автоматично зупиняє роботу пилососа і усуває забруднення з фільтра в мішок.

* Технологія Compressor Technology забезпечує найвищу потужність всмоктування пилу.

Моделі зі стандартним пилозбірником комплектуються мішком PowerProtect, який поглинає до 99,9% пилу та легко очищується одним рухом.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показать все посты

Комментарии