Блискавка — важлива дрібниця в пошитті одягу

Репутація для кожного виробника одягу має велике значення. Щоб одяг був затребуваним серед споживачів, потрібно приділяти увагу кожній деталі, навіть найдрібнішій. Наприклад, не якісна та дешева фурнітура швидко ламається, внаслідок чого речі стають не функціональними та їх потрібно ремонтувати. Економлячи на фурнітурі, ми ставимо під сумнів якість всього виробу. Все це призводить до фінансових та репутаційних втрат. А як знаємо, відновити ставлення до бренда складний та досить тривалий процес. 

Підприємство Molniya допоможе максимально знизити можливі ризики пропонуючи якісні застібки-блискавки для пошиття одягу.

Якість фурнітури — запорука успіху 

Блискавка для одягу стала незамінною при пошитті різноманітного одягу. Таку застібку обирають виробники для пошиття:

  • верхнього одягу (куртки, жилетки, пуховики, плащі тощо);
  • легких трикотажних виробів (спідниці, сукні, сарафани, комбінезони, штани, шорти, блузи, кофти тощо);
  • дитячого одягу;
  • спортивного та туристичного одягу;
  • спецодягу;
  • та інших виробів.

Від якості застібки залежить, як довго прослужить будь-який з цих виробів та чи повернеться клієнт за обновкою саме до вас. 

Завод “Молнія” вже понад 46 років забезпечує пластиковою застібкою-блискавкою великі та дрібні текстильні фабрики та підприємства України, країн СНД і Європи. Виробництво повного циклу забезпечує можливість виконання блискавок різних довжин, кольорів та реалізацію нестандартних замовлень. У власній випробувальній лабораторії проводяться на постійній основі тестування продукції на всіх етапах виробництва.

Різновиди блискавок для одягу

В залежності від тканини та дизайну виробу потрібно обирати відповідні блискавки. Виробник застібок Molniya рекомендує використовувати для пошиття відповідного одягу такі види блискавок:

  1. Спіральні різних типів. Тип блискавки визначається за шириною замкненої ланки. Так, тип 4 матиме ширину замкнутих ланок 4мм.
  • Ткана Т4 використовують для виробів з легких тканин зі щільністю до 200 г/м2 (дитячий одяг, сукні, штани та інші трикотажні вироби).
  • Ткана Т6 підходить для виробів зі щільністю від 200 до 400 г/м2 (спортивний та туристичний одяг, верхній одяг тощо).
  • Ткана Т8 для виробів з матеріалів щільністю від 400 до 600 г/м2 (спецодяг, верхній одяг, спортивний тощо).
62d50fe93f109.jpg

Спіральні блискавки виготовлені методом ткання дозволяють витримувати набагато вищі навантаження від блискавок виготовлених методом пришивання.

  1. Потаємна блискавка П3. Використовують для легких виробів, де потрібно сховати застібку за виключенням маленького бігунка, який залишається ледь помітним на виробах. Рекомендується для весільних та вечірніх суконь, спідниць тощо.
  2. Лита або тракторна блискавка. Пропонуються такі типи:
  • Тракторна Л7. Затребувана для пошиття верхнього осіннього та зимового одягу. Також використовується для пошиття спортивного, форменого та одягу спеціального призначення.
  • Тракторна Л8. Використовується частіше для спецодягу або інших виробів, яким потрібно надати додаткової міцності.

Ще один важливий елемент в блискавці — замок (бігунок або собачка). Для виробників одягу пропонується широкий вибір замків з різним механізмом фіксації або без нього та трендові брелоки з можливістю нанесення логотипу.

Не економте на важливих дрібницях. Використовуйте для пошиття своїх виробів лише якісні блискавки від перевірених та надійних виробників.

Джерело: оптовий виробник застібок-блискавок — molniya.com.ua.

Теги:

Комментарии