Готові торти від супермаркету Новус

Святкові події не обходяться без солодощів. Справжньою окрасою столу на день народження є торти. Щоб приготувати такий десерт знадобиться велика кількість продуктів, особлива техніка та кухарський досвід. Тому простіше за все купити готовий торт в супермаркеті Новус, де представлені сотні варіантів.

Особливості вибору

Незважаючи на величезний вибір тортів, зробити вибір не так просто. Перш за все звертають увагу на упакування та терміни придатності продукту. Такі десерти зазвичай виготовлені на основі крему, який не може зберігатися довго. Тому продукт має бути свіжим. Якщо на коробці вказано триденний термін зберігання, то можна сміливо брати такий продукт.

Що стосується пакування, то на ньому не повинно бути ознак відкривання. Найсвіжіші торти представлено в Новусі. Крім того, вони зберігаються в належних температурних умовах.

Щоб солодощі зберігали свою форму, залишалися смачними та безпечними, вони повинні зберігатися в холодильнику. Для транспортування також має використовуватися рефрижератор. Саме такі умови забезпечує мережа супермаркетів.

Склад продукту потребує особливої уваги. Він обов’язково має наноситися на етикетку, де його можна буде прочитати. Рекомендується, що в складі знаходилося якомога менше:

  • консервантів;
  • емульгаторів;
  • стабілізаторів;
  • ароматизаторів та іншої хімії.

Звісно обійтися без деяких компонентів майже неможливо, але краще, якщо їх буде мінімум.

Сотні кращих рецептів тортів від Новуса

Найширший асортимент десертів представлено в мережі Новус. Крім тисяч цукерок, тут можна знайти близько сотні видів тортів. Це як улюблені класичні рецепти, так і зовсім нові пропозиції.

В будь-який момент можна підготуватися до дня народження чи іншого свята. Достатньо просто зайти в один із супермаркетів мережі, та придбати всі необхідні продукти. Жителі столиці мають змогу скористатися послугою доставки: протягом двох годин замовлення прибуде за вказаною адресою. Жителям інших міст поки що така послуга недоступна, але вона буде впроваджена в найближчому майбутньому.

Комментарии