Столові прибори у похід

Щоб мандрівка або відпочинок на природі пройшли вдало, рекомендуємо вам запастись усіх необхідним спорядженням враховуючи навіть дрібниці, а не тільки намет Терра Інкогнита. Адже від речей, які ви взяли із собою може залежати ваша безпезка і можливо навіть і життя (особливо, якщо мова іде про піший туризм). І навіть до вибору таких малих речей як столові прибори потрібно підійти серйозно.

Столові прилади Terra Incognita

Всім відомо, що у мандрівку горами потрібно брати із собою лише компактні та легкі речі і разом з тим вони мають бути надійними та практичними. Отож, якщо ви так званий “легкохід” і вага вашого рюкзака повинна бути максимально мінімальною, то рекомендуємо вам придбати собі легкий та практичний варіант туристичного посуду, а саме ложко-виделку, виготовлену із харчового пластику. Якщо вам раніше не доводилось зустрічати цей аксесуар, то на словах лиш можна пояснити, що це легкий пластмасовий аксесуар, яким з одного боку можна користуватись ложкою, а перевернувши, із другого боку можна користуватись виделкою і примітивним ножем у вигляді кількох зубчиків (для намазування масла на хліб, тощо).

Позитивні моменти такого виробу на terraincognita.com.ua/turysm/kuhnya/posud – це ціна, компактність та легкість, але, по відгукам туристів, який варіант столового прибору можна легко зламати і тим самим залишились без нічого. А ще, цю пластмасу можна легко розплавити, помішуючи, наприклад страву у казанку, тощо.

Набір приладів Terra Incognita Fold Set

Якщо ви у пошуку міцнішого варіанту, тоді рекомендуємо вам придбати набір із нержавіючої сталі або ж із титану, ці варіанти прослужать вам далеко не один рік та стануть надійними супутниками у всіх ваших мандрівках. Тут вже є багато варіацій: це може бути та сама ложко-виделка але металева, або ж набір із окремих: ножа, виделки та ложки, які скріплюються за допомогою карабіна або ж так званий “кишеньковий набір” де можна висунути або сховати потрібний прибор (за тою з специфікою, як складний ніж) і також популярний варіант: мультитул, у якому є ці столові прибори і хороший гострий ніж. Отож, який із цим всіх варіантів найкращий – вибирати вам, відштовхуючись від специфіки подорожей і частоти їх використання.

Придбати якісні столові прибори можна у магазинах турспорядження, хороший вибір туристичних столових приладів та іншого турспорядження є у магазині фірмового туристисного спорядження Terra Incognita, які знаходяться у місті Київ, Львів та Одеса. А також, у вас є чудова нагода замовити будь-яке спорядження через інтернет магазин: www.terraincognita.com.ua Замовляйте спорядження у цьому магазині, не пожалієте. І вдалої вам покупки та яскравих пригод!

Якщо вам потрібна допомога у виборі туристичних столових приборів, рекомендуємо звернутись у магазин туристичного спорядження Terra Incognita, написавши їм на сторінку у Facebook, або ж зателефонувавши за цими номерами: +38 098 62 555 74 , +38 093 62 555 74, де ви отримаєте якісну консультацію і підберете саме те, що вам ідеально підійде і ви залишитесь задоволені вибором. Вперед до пригод!

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показать все посты

Комментарии