Як правильно вибрати професійну машинку для стрижки?

Машинки для стрижки активно використовують у перукарнях і салонах краси. Виробники випускають сотні моделей із різними експлуатаційними характеристиками, тому перед купівлею професійного пристрою важливо отримати консультацію досвідченого майстра або дізнатися, на що саме потрібно звернути увагу перед покупкою.

Якісна професійна машинка для стрижки продається в інтернет-магазині Beauty Prof. У каталозі представлені моделі з лезами, виготовленими з нержавіючої або хромованої сталі, кераміки та інших довговічних матеріалів. В асортименті - пристрої, зроблені в Німеччині, Італії, Іспанії, США, у Франції та в інших країнах.

Інтернет-магазин Beauty Prof спеціалізується на продажу висококласної косметики від провідних виробників Європи, США та Азії. Каталог містить понад 17 тисяч сертифікованих товарів.

Як вибрати машинку для стрижки: що цікаво буде знати перед покупкою?

Перед покупкою важливо дізнатися, з якого матеріалу зроблені леза. В основному виробники для виготовлення використовують:

  1. Кераміка - матеріал вирізняється гігієнічністю та довговічністю, не вступає в реакцію з різними речовинами, тому не псується, не вбирає сторонні запахи. Леза з кераміки довго залишаються гострими, характеризуються малою вагою та естетичністю, дуже легко миються. При цьому матеріал вважається крихким, при падінні пристрою може тріснути.
  2. Різні види сталі (наприклад, нержавіюча, легована, хромована, з титановим покриттям) - кожен матеріал виділяється власними експлуатаційними перевагами. Наприклад, легована сталь характеризується поліпшеною твердістю та довговічністю, а нержавіюча - корозійною стійкістю.

Перед купівлею професійної машинки також важливо дізнатися її комплектацію: кількість і види насадок.

Професійні машинки діляться на види за принципом функціювання:

  1. Роторні моделі - леза здійснюють кругові рухи. Моделі чудово підходять для стрижки короткого та середнього волосся, а також бороди.
  2. Вібраційні моделі - леза здійснюють швидкі вертикальні рухи. Пристрої застосовують для стрижки різного волосся, зокрема довгого та густого. Машинки використовують для створення оригінальних зачісок. Як показує практика, леза потребують регулярного догляду і частої заміни.
  3. Машинки з півотним двигуном - мотор забезпечує плавний рух ножів вперед і назад. Пристрої застосовують для створення модельних стрижок. Машинки відрізняються точністю в роботі. При цьому для їх використання знадобляться спеціальні знання та вміння.

У нашій країні компанія BEAUTY PROF продає тільки висококласні професійні машинки для стрижки та інші товари для салонів краси. На сайті розміщений каталог, у якому біля кожного товару вказана його актуальна вартість.

Теги:

Комментарии