Як вивести криптовалюту на біржу: моменти, які важливо врахувати

Сайт криптовалют підібрати для трейдингу чи інвестування можна з великої різноманітності криптобірж. Через таку кількість майданчиків користувачі часто можуть переводити крипту з однієї біржі на іншу, або взагалі виводити її на зовнішній гаманець. Багато новачків не знають, як створити електронний гаманець для криптовалют та як на нього зарахувати кошти. Проста та зрозуміла інструкція допоможе вам зробити все правильно, безпечно та з мінімальними комісіями.

Як вивести свою криптовалюту на біржу з іншої платформи?

Вам не потрібні сторонні сервіси, щоб здійснити відправку активів з однієї криптобіржі на іншу. Операція відбувається напряму:

  • Створіть обліковий запис на криптоплатформі, куди ви бажаєте переказати кошти.
  • Перед тим як завести гроші на WhiteBIT або на іншу біржу, яку ви обрали, потрібно зайти на ній у вкладку Депозит. Далі виберіть актив, який ви бажаєте переказати, та скопіюйте адресу монети депозиту.
  • Перед тим як отримати Біткоїн або інший актив на новий гаманець, зайдіть на сайт, з якого ви хочете вивести крипту.
  • Надішліть бажану суму монет на скопійовану адресу.
  • Верифікуйтеся на другій біржі, щоб отримати активи.

Тепер ви можете оцінити вартість криптовалюти та здійснити обмін на інший актив або вивести кошти на зовнішній гаманець. Перед транзакцією рекомендується ретельно перевіряти правильність даних. Ще одна порада – робити перевірку мікроплатежем, щоб переконатися, що ви врахували всі нюанси. До того ж є способи, як вивести Біткоїн з мінімальною комісією. Попередньо обміняйте його на альткоїни, у яких діють нижчі комісії, а вже після їхнього переведення на інший майданчик конвертуйте назад у BTC.

Що важливо знати до переказу крипти з біржі на біржу?

  • Переконайтеся, що адреса одержувача введена належним чином. Якщо ви неправильно вкажете адресу, ви можете втратити свої гроші без можливості відновлення доступу до них.
  • Знаючи, що таке фіат на біржі та криптовалюта, ви повинні переконатися, що використовуєте правильний актив та відповідний йому гаманець. Кошти можуть бути втрачені, якщо ви відправите криптомонету на адресу, розраховану на іншу крипту.
  • Вивчіть розмір комісійних. Перед тим як перевести долари в Біткоїни або криптовалюту на іншу біржу, потрібно знати, за що стягується комісія. Її розмір залежить від проєкту, обсягу транзакції, завантаженості мережі. Комісія має бути оптимальною. Якщо вона занадто низька, то може піти багато часу на обробку переказу, якщо занадто висока, то ви можете втратити багато грошей на транзакцію.
  • Підтримуйте високий рівень безпеки. Не передавайте іншим особам ваш приватний ключ або фразу відновлення.

Як довго йдуть Біткоїни чи інші монети, залежить від завантаженості мережі. Це можуть бути лічені хвилини, а може бути й доба.

Комментарии