Як обміняти криптовалюти на реальні гроші

Останнім часом криптовалюти займають впевнені позиції на фінансовому ринку. Tether, Bitcoin, Ethereum можуть бути використані як засоби розрахунків, або ж інвестиції. Криптовалютами можна оплатити товари чи послуги, якщо ті, хто їх продає чи надає, приймає цифрові активи. 

Щоб зберігати чи проводити транзакції з віртуальними монетами потрібен електронний гаманець. За його допомогою можна здійснити обмін tether на гривні на обмінних сайтах. Це комп’ютерна програма, що дозволяє обмінювати, переводити, тримати та розраховуватись криптовалютою без участі карт банків або ж рахунків. Електронні гаманці вважаються безпечними ніж кредитні чи дебетові карти.

Де обміняти криптовалюту

В мережі існують сайти обмінники, що надають фінансові послуги. Головними показниками надійного сервісу є наступні:

  • швидкість транзакцій;
  • доступ до операцій 24/7;
  • відкритість інформації про умови обміну;
  • можливість отримати консультацію;
  • вигідний обмінний курс;
  • фіксована та відкрита комісія.

Важливо, щоб користувачам було зручно і просто проводити транзакції, тому навігація сайту повинна бути зрозумілою та комфортною. Режими обміну є автоматичними, тому операції проходять дуже швидко. Багаторівневий захист та контроль серверів забезпечує високий рівень безпеки для фінансових дій.

В онлайн-обмінниках є послуги обміну фіатних грошей на деякі види криптовалют, або ж навпаки. Але самий популярний цифровий актив — Bitcoin, коштує дуже дорого, і його можна обміняти частинами. Найчастіше в операціях з криптовалютами проводять обмін одних віртуальних активів на інші.

Вигідні курси обміну криптовалют

При обміні цифрового активу на національні валюти збільшуються витрати на транзакції. Вигідніше міняти один вид криптовалюти на інший. Найпопулярніші пари для обміну:

  1. USDT на BTC;
  2. USDT на ETH;
  3. USDT на XLM;
  4. USDT на XRP.

Але при необхідності Tether, як і другі види цифрових валют, підлягає обміну на гривні. Висока стабільність та низька волатильність стейблкоїна — показники, що вивели USDT на високі позиції в сфері криптовалют. Курс даного цифрового активу напряму прив’язаний до американського долара. Платформа, на якій випускають Tether — це надбудова блокчейна Bitcoin. Блокчейн є особливою системою, на яку неможливо вплинути зі сторони. В віртуальній базі надійно фіксується вся інформація про здійснені транзакції.

Теги:

Комментарии